Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry typu combat arms, tylko żeby bronie były na zawsze a nie że się użerasz z tymi cziterami żeby zebrać kasę a i tak broń masz na tydzień i znowu to samo. I aby nie był to warrock bo warrock mi się ścina.

Opublikowano

Battlefield bc2, 3 ( nie polecam ) cod 4mw, bo, mw2, mw3, crossfire, cs 1.6, americas army ii, cs go itd xD

fail

masz słaby komp więc:

battlefield 2, cod 4 mw, cs 1.6, cs source, cs go, crossfire xD.

@3x down.

W 4 grach podanych przeze mnie nie kupuje się podczas gry, tylko na stałe ;)

graphic.png

Opublikowano

W Battlefield 2 i Call Of Duty bronie odblokowujesz za zdobyte punkty, także są na zawsze. W TF2 bronie zdobywasz za zabijanie wrogów i innego typu eventy/osiągnięcia, one też są na stałe.

Opublikowano

Call of Duty niestety jest płatne, Bf2 chyba też a TF2 mi klatkuje. Ewentualnie jak coś da się zrobić żeby warrock chodził płynniej to ostatecznie to.

Opublikowano

CoD4 - można pobrać, jedynym problemem jest tutaj klucz, albo kupisz albo trafisz na ' wolny ' ,

Ale myślę, że cena droga nie jest a może single ?

Opublikowano

a ciężko wydać te 50 zł ??? to nie majątek jak się uzbiera z kieszonkowego ...

ja polecam crosfire albo A.V.A

Opublikowano

Kupiłbym sobie grę lecz zbieram na nowy komputer bo bez sensu wydawać pieniądze na stare gry zamiast kupić nowy i już nie mieć problemu.

Tf2 mi niespecjalnie przypadło do gustu, cod4 nie wejdzie, crossfire to wg mnie kopia cs i już wolę grać w cs a a.v.a mała szansa że wejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...