Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

odwołanie od bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no więc z tej strony Endymion. Piszę post w tym dziale dzięki uprzejmości Kacpra, który pożyczył mi konto.

Dostałem bana za napisanie wypierdalaj, które zostało potraktowane jak flamewar. Wypierdalaj nie jest zaczepką w stronę użytkownika, tylko zwykłym wulgaryzmem, które nie są zakazane na forum. Posługując się stroną słowo wypierdalaj jest aspektem dokonanym wyrazu wypierdalać i nie koniecznie musi być użyte w kierunku innej osoby tak jak było w moim przypadku.

Zamknięcie tematu przez Dasha jest dość śmieszne, bo ja nie mogę odpowiadać za to że kucyk bawi się w adwokata.

ps. Mostro propsuję za TEN post ;)

i taki mały bonusik od Cass (a raczej od pana Sz. ) dla was.

owna.jpg

w83od2.jpg

Opublikowano

O ile pamiętam był temat w którym kokosz napisał że odwołania od warnów/banów mamy załatwiać na pw .

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Pan Szymon zwraca się tak do userów, więc Endymion miał prawo pomyśleć, że takie zachowanie jest stosowne. No chyba, że nasz wspaniały technik dopuszcza się flamewaru.

rydah for life

Opublikowano

O ile pamiętam był temat w którym kokosz napisał że odwołania od warnów mamy załatwiać na pw .

jest to odwołanie od bana, a odwoływanie się na pw kończy odpowiedzią "ty wiesz za co".

Cass, uważaj żebyś warna za to nie wyłapała, bo warny za pisanie po imieniu to nie jednorazowe wypadki na tym forum.

Pozdrawiam,

Endymion

w83od2.jpg

Opublikowano

Ok znalazłem :

http://www.mpcforum.pl/topic/616294-szukamjakis-questow-na-serwer/page__p__4425467#entry4425467

Hm szkoda, że dash usunął zawartość bo nie wiem co tam było. Jeśli faktycznie było tylko słowo "WYPIERDALAJ" to można by brać za flame wara. Niestety nie wiem co tam było bo jest zedytowane. Jeśli tam był quest z :

say "Wypierdalaj"

To nie uznałbym za flamewara.

jqeuR.png

Opublikowano

Szkoda, że nie raczyłeś zarzucić link do tematu z owym questem. Bo tak nie mam pewności co tam przeskrobałeś. Jak podasz link to zedytuję ten post.

Nic Ci to nie da. Jego post został zastąpiony 3 znakami x.

rydah for life

Opublikowano

Co do "iksowania" wypowiedzi zapraszam tutaj, może damy radę uniknąć następnych takich sytuacji ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/616755-iksowanie-wypowiedzi/

Opublikowano

Endymion, zaraz dostaniesz bana za "podrabianie ss'a" jak kiedyś Ruudi.. A zdjęcie podrobił ten, "Którego imienia nie można wymawiać".

Co do bana to nie jestem pewien, raczej 5 % by wystarczyło.

Zachęcam do wypowiadania się w sugesti Mostro

@Wredna

Popieram w 100 %

Opublikowano

Co było dokładnie napisane w tym jednym poście?

Następnym razem proszę modów o nie edytowanie tylko odrzucanie postu. Później ciężko stwierdzić, czy warn/ban został nałożony prawidłowo.

Opublikowano

Tylko tyle...? Dash to potwierdzi? Jeżeli tak, to ja bym to uznała za zwykłą obrazę. Flame to kłótnia, która wywiązała się pomiędzy 2+ użytkownikami i była kontynuowana w postaci postów na forum.

Opublikowano

Tak więc flamewar to jak sama to ujęłaś kłótnia pomiędzy 2 osobami, a w tym wypadku można to ew. uznać za obrazę gdyż autor tematu nie odpowiedział tylko najzwyczajniej w świecie spłakał się do moderatorów jak przedszkolak. Powołując się na Twoje słowa ponownie apeluję o odbanowanie mojego konta Endymion_.

w83od2.jpg

Opublikowano

Jako iż to był mój temat, zapamiętałem dokładnie cała treść wypowiedzi użytkownika "Endymiona"

Brzmiała on tak,o to cytat :

"quest wypierdalaj begin state start begin when login begin say("pierdolnij sie w leb") end end end"

@Topic , ban to przesada wystarczyła by kara 5% jak dla mnie ;x

@Down , wiesz ze można sprawdzić historie tematu ? :)

@Topic "W Raportach Można Oryginalna Zawartość Zobaczyć Nieprawdaż ?

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

Proszę Cie chłopie nie pierdol głupot. Dash sam napisał w moim poprzednim temacie o tej całej sytuacji że quest był "wypierdalaj". Błagam, nie ośmieszaj się.

ps. nigdy nie używam dużych liter w quest ..... begin ;) kiedyś mi przez to nie chciał działać quest i od tamtego czasu tego nie robie.

Cytuję dasha:

Ok, sorki za dbl warna ale za flamewar słuszny, kto normalny pisze questa o treści wypierdalaj czy coś w tym stylu?

więc treścią questu było "wypierdalaj", a treść questu to zawartość funkcji say.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...