Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Zakup protokołów/innych dupereli do PET'a

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś chciałbym Wam zaprezentować to co odkryłem przy pecie.

Otóż jeżeli nie mamy odpowiedniej ilości uri z tego co wyczytałem(pomimo bonusu -40%, odnosi się to do rabatów z premki, rabatu i tej teraz promocji to o czym piszę) to nie można kupić sobie mechanizmu/innego duperela do peta.

Zakładając, że mamy 100k uri i chcemy kupić 2x za 75k uri mechanizmy to po odświeżeniu okna drugiego już nie zakupimy.

Tak więc odpalamy w 2 kartach "sklepik z mechanizmami do peta" i obojętnie, w której karcie, który kupujemy 2 mechanizmy:)

Pozdrawiam:)

P.S. Jeśli pomogłem liczę na like, a jeśli coś pomyliłem z brakiem możliwości zakupu to sorry:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

a co zrobic jesli mam np 20k uri i chce kupic protokol radarowy za 25k uri ? z rabatem 35% wyniesie 16250k uri , mimo to nie da sie kupic go , trzeba miec minimum 25k uri ;/ wiesz jak to obejsc ?

34xru3a.png
Opublikowano

Niestety tego nie da rady;/

Chyba, żeby charlsem, ale czytałem na pewnym angielsko-niemieckim forum(chyba jedno z najlepszych po ruskich forach od razu) i tam nie było sposobu jeżeli się nie ma lvl'a peta, więc tak chyba też nie da rady.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

sorki , ale żal mi was , jeśli nie wiecie o jaką okazje chodziło to nie piszcie , tut był bardzo przydatny , pozatym to niezły odkop , może ktoś to zamknie ?

Opublikowano

Dzięki up za pomoc w ogarnięciu tego:)

Do no-ogarów:

LUDZIE TO DZIAŁAŁO JAK BYŁ TYDZIEŃ PETA CZY INNY TAKI DUPEREL I BYŁO NA WSZYSTKIE DUPERELE DO PETA 35% RABAT!!!

Dziękuję, dobranoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...