Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Generator ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Mam do was pytanie (bardziej do programistów). Jak zrobić jakiś generator.... sygnaturek, słów... cooltext ma takie coś że wpisujemy dany text a on "wychodzi" w formie obrazka ze zmienioną czcionką itp itd

np: W mojej sygnaturce mam swój nick ale przerobiony, da się zrobić taki generator że po wpisaniu słowa wyskoczy w tym stylu taka jakby sygnaturka? Byłbym wdzięczny za pomoc, podsyłanie tutoriali jak i pomaganie w bugfixach

@edit

A nawet jakbym zrobił to jak miał bym z tego utworzyć stronę www? Chyba że da się to dać jako wtyczkę czy coś innego do strony blogspot.com ;)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

ale że mam prosić o przeniesienie czy napisać tam nowy temat? Czy tam znajdują się poradniki? a propo ... jak zrobić aby polskie znaki specialne były "zmienione" gdy wybiorę inną czcionkę np: Chicca Mono... da się tak? miło by było ;D Chyba że nie to gdyby ktoś mógł polecić jakąś bardzo podobną czcionkę do Chica mono

@edit

Znalazłem w dziale różne poradniki ale lepiej zaczać od podstaw...

Temat do zamkniecia

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

PHP > GD, zmienne, pętle, warunki, cURL ewentualnie i powinieneś zrobić

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...