Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WWW] metin2mod według Daroniana!

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Gość daronian
Opublikowano

Witajcie.

Chcę przedstawić Wam moją drugą pracę graficzną jeżeli chodzi o poprawę grafiki jeden ze stron o tematyce moda do gry.

Chodzi mi tutaj o metin2mod, który wydał Kamer1337. Poprawiłem jego grafikę na bardziej współczesną.

Cały schemat i tworzenie wszystkiego od początku zajęło mi około 3 godzin, i według mnie efekt jest nawet dobry.

Zapraszam do oceny tego stylu co do stylu, który Kamer wykorzystuje na stronie głównej...

rfckqg.jpg

Słabsza jakość grafiki, ponieważ screen robiony był poprzez program ScrShu.

Owy zrzut ekranu został zmniejszy ze 100% do 80% wielkości!

Opublikowano

eeee ??? Same miejsca na reklamę :P ogólnie grafika ok :) Ale tych reklam heheheh

I reszta pod stron na tym samym szblonie tylko inna zawartość ? Czy jakoś inaczej ?

PS: wrzucaj na ten hosting :) wrzucajtu.pl

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ogólnie dobre, ale szkoda, że nie ma żadnego wojownika, albo innej postaci charakterystycznych dla gry.

2009 - słyszysz mnie?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje mi się, że styl ze strony Kamera jest ładniejszy, choć podoba mi się logo strony z twojej pracy.

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...