Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Krytyk w skillach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanie, czy krytyk wbity w bonach 1-5 i wbudowany liczy się do walnięcia ze skilla czy tylko z hitów. Bo słyszałem takie i takie teorie na priwkach jak się pytałem i w końcu nie jestem pewny czy warto ładować jak najwięcej by często z chmury krytem bić :).

Opublikowano

nawet jak jest 0na kryta i tak wejdzie czasami. Polecam ci dać full eq przeszywka jak masz ninję z tematu i bic na sztylety jeśli twój przeciwnik ma dużo defa oczywiście

Opublikowano

Chyba nie zrozumieliście mnie. Mi chodzi oto czy krytyk w bonach wpływa na częstość zadawanych krytycznych obrażnień ze skili. Czy raczej tylko do walnięć z miecza/sztyletów etc. A przeszywa jest tam słaba, ponieważ serwer nie jest ustawiony na małe dmg.

Opublikowano

Właśnie nie ;)

Krytyk jest odpowiedzialny za zadawanie krytycznych obrażeń umiejętnością (skillem)

A jeśli jest szansa na przeszywające uderzenie to znaczy, że jest szansa nie większe damage z hita.

Oczywiście z tego co wiem ;)

Opublikowano

Właśnie nie ;)

Krytyk jest odpowiedzialny za zadawanie krytycznych obrażeń umiejętnością (skillem)

A jeśli jest szansa na przeszywające uderzenie to znaczy, że jest szansa nie większe damage z hita.

Oczywiście z tego co wiem ;)

Dobrze myślałeś,Na Wiki-Metin.pl tak pisze.

nanicz.png

Opublikowano

To dlaczego z samym krytem wale hitami?

Czyli co to że robiłem np kryta na mojego dropa na privie to był bug że mi wchodził krytyk z hita???

-_-

Sprawdź coś zanim co kolwiek napiszesz...

Opublikowano

Krytyk działa na hity i na skille.. Ale zależność wejścia krytyka jest adekwatna do tego ile masz na niego %. Nie sumuje się razem % krytyka, może Ci wejść np. z bransy, z naszyjnika, ale się nie sumuje.

Przeszywka działa jako przebicie obrony, nie wiem jak to jest, ale na wszystkich serwerach krytyk działa na wszystko. :)

Opublikowano

Krytyk działa na hity i na skille.. Ale zależność wejścia krytyka jest adekwatna do tego ile masz na niego %. Nie sumuje się razem % krytyka, może Ci wejść np. z bransy, z naszyjnika, ale się nie sumuje.

Przeszywka działa jako przebicie obrony, nie wiem jak to jest, ale na wszystkich serwerach krytyk działa na wszystko. :)

Dobrze gada a nie...

Nie pierdolcie jeżeli nie wiecie o co chodzi...

//Nie wnosisz nic do tematu. Spam.

~Marselo

Opublikowano

Przepraszam że wtrącę, ale żeby już każdy zapamiętał, nawet pan ModernGhost.

Krytyk działa na skille i na hity mieczem, sztyletem. Przeszywka działa na skille i na miecze, sztylety, aczkolwiek przeszywka na skillach siada razem z krytykiem, czyli jest kryto-szywka tak zwana.

Opublikowano
Jesli masz 0 na kryta w eq to nigdy nie walniesz krytem więc odpowiedź jest logiczna

Tu się mylisz... nie zapominaj o buffach ; )

Opublikowano

Proste i logiczne , krytyk wchodzi zarówno na skile jak i hity

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...