Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z filmem

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ściągnełem film dziś z http://torrenty.org i tam jest kilka kategorii tych filmów więc ściągnełem film z DVD-R I tam jest folder tylko VIDEO_TS a w środku dużo plików o podobnej nazwie i nieda się ich odtworzyć filmów wcześniej nie ściągałem bo zazwyczaj to do kina albo kupowałem ale teraz mam neta 7x lepszego niż miałem więc chciałem jeden film co mnie interesował zobaczyć.

Opublikowano

normalnie jak masz w katalogu daj tylko odtwórz katalog albo oglądaj voby dowolnym playerem co je obsłuży , nawet WMP sie nadaje do tego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Albo odtwórz największy plik AVI, to będzie twój film :D (plik z katalogu video_ts, oczywiście)

@offtop: widzę, że tu sami piraci.

Opublikowano

@up: offtop

Pobieranie filmów z neta jest legalne, nie można tylko ich rozpowszechniać (więc pobieranie z torrentów jest nielegalne)

@topic

Pobrałeś dvd rip(skopiowana zawartość płyty), w sumie to nawet dobrze zrobiłeś bo takie "ripy" zawierają zwykle dodatkowe ścieżki dźwiękowe i napisy ;)

Opublikowano

Ej to z którego działu mam pobrać film żeby był taki 1 pliczek i żebym mógł sobie przez pena na tv włączyć?

Opublikowano

No dobra ale czym te wszystkie się różnią ?

Te inne bo skoro są podzielone to muszą mieć jakoś róznice

Opublikowano

do TV wystarczy skopiować całą zawartość z katalogiem na pena i gotowe

ścieżki dźwiękowe są w pliku razem z filmem a nie osobno , by je zmienić musisz mieć playera który umożliwi zmianę ścieżek dźwiękowych : Allplayer, Smplayer, Bestplajyr czy Windows Media Player

no i co najwierniejsze mieć zainstalowane właściwe kodeki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...