Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[miniporadnik] Jak zdobywać więcej doświadczenia przy zbieraniu diamentów?

dreiden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż każdy chce zdobywać jak najwięcej doświadczenia, czy to zbierając diamenty, czy w wyścigach, czy w pościgach... dzisiaj będzie o tym, jak tego dokonać przy zbieraniu diamentów. Wszystkich z góry bardzo przepraszam za brak obrazków, ale poradnik jest tak krótki, że aż nie ma sensu ich tu wrzucać, uwierzcie.

No więc tak, zacznijmy:

Punkt 1. Staramy się narobić jak najmniej szkód i jeździć zgodnie z przepisami, tzn. że nie wyjeżdżamy poza drogę, jedziemy dobrym pasem, nie uderzamy w ruch uliczny, nie niszczymy barierek, nie niszczymy nic.

Punkt 2. No i tyle! Nic więcej nie trzeba robić. Ja zauważyłem skok o 3 tys. punktów doświadczenia, tzn. wcześniej dostawałem 6 400, teraz dostaję 9 800, więc skok jest, i to nie mały, szczególnie, jeśli mamy wykupiony mnożnik.

Mam nadzieję, że i u Was to zadziała, o wiele szybciej nabija się poziom, jeśli dostajemy więcej, doświadczenia. Nie wiem niestety. czy działa w wyścigach i pościgach, ale tam to raczej trudno jeździć przepisowo (no chyba, że chcemy być ostatni :P).

Dziękuję za uwagę i życzę miłej gry!

Opublikowano

Hehe, zyczcie mi powodzenia, bo ja tak nie umiem :x

no spróbuje, zobaczymy, jutro dam edita, sprawdzę to. Pewno jakiś bug, bo to, czy jeździsz dobrz, czy źle nie robi różnicy.

@ed

Zapomniałem, że mam paru kierowców :x

Rzeczywiście działa, 1000 repa więce, lajkacz się należy i moje osobiste gratki dla Ciebie za znalezienie tego bajeru/bugu ;> Gz!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

1 zbieranie jazda spokojna bez zniszczeń, pomalutku i precyzyjnie 18810 exp.

@ 2zbieranie i jazda na maxa taranowalem all co bylo po prostu dzicz i exp taki sam jak poprzednio więc lipa nie działa ten sposób.

Opublikowano

a prędkość też ma znaczenie podczas zbierania diamentów czy tylko jeżdżenie prawidłowym pasem, nie niszczenie niczego etc?

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma to znaczenia.Jak już to może czas zbierania diamentów ma wpływ,ale nie ostrożna jazda.Oczywiście wszystko zależy od lvl.

Nie wiem ale u mnie nie ma różnicy.Może u niektórych jest inaczej nie nie wiem od czego to zależy.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Z diamentami tak nie jest zawsze się dostaje tyle samo chyba że większy level to się więcej dostaje a tak to nic to nie daje.

Opublikowano

Dzisiaj zebrałem znów, dostałem 500 expa więcej, coś jest, no ciekawie czmu tak jest.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

wczoraj miałem 6400 reputacji (jeździłem nieostrożnie)

a dzisiaj jadąc ostrożnie 9450 ;D

LAJK

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...