Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Endymion_

Dash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narazie kolega bana nie dostał bo jakiś błąd mam.

Ale spokojnie napisałem już do osób wyżej usytuowanych.

PS. Co do flamewar to mamy napisane że dajemy za to ostrzeżenie.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

jak nie mam bana na koncie Endymion_ to powiedz mi co przedstawia ten screen:

zscsmr.jpg

O flamewarze nie pisze w regulaminie globalnym, ani lokalnym więc fejl chłopie.

ps. sam teraz napisałeś że warn a nie ban <3

Opublikowano

Mój bład, nie dodało odrazu warna tylko chwilę później.

A tutaj dowód że za flame jest to co jest :)

http://scr.hu/1wj/qw72u

//

Jak dla mnie temat wyjaśniony.

Jak chcesz się odwołac pisz do administratorów.

Opublikowano

Użytkownicy nie są poinformowani o waszej tabelce warnów w AZ, więc wypadało by to dopisać do regulaminu a potem dopiero za to karać. Nie było o tym wspomniane w regulaminie lokalnym, a tym bardziej w globalnym więc skąd ja, zwykły szary user miałem wiedzieć że wasza tabelka w AZ przewiduje warny za takie coś, hę?

Ty chyba jesteś śmieszny z tym że dla Ciebie jest temat wyjaśniony...

Opublikowano
4. Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji Forum lub spójność wątków, w szczególności poprzez: - pisanie postów odbiegających znacząco od tematu głównego - niestosowanie się do zasad ortografii - wulgarne wypowiedzi - wypowiedzi tzw. zaczepne pod adresem innych Użytkowników - wypowiedzi, które w swej treści mogą burzyć porządek i relacje między Użytkownikami Forum - pisanie językiem niezrozumiałym lub budzącym wątpliwości, co do intencji - wypowiedzi zaburzające poprawną komunikację między Użytkownikami Forum, - odsyłanie Użytkowników do innych serwisów w celu uzyskania odpowiedzi, może zostać upomniany prywatnie, publicznie, może otrzymać negatywną reputację, może otrzymać oficjalne ostrzeżenie, może zostać zablokowany na czas określony lub nieokreślony, a w ostateczności nawet usunięty z listy użytkowników Forum.

Masz napisane czarno na białym, więc nie pisz głupot, że w żadnym regulaminie nie ma wzmianki na temat flame.

Opublikowano

teraz zdało by się odróżnić zaczepkę w stronę usera np. ty kurwo od zwykłego wylgaryzmu np. wypierdalaj.

Opublikowano

teraz zdało by się odróżnić zaczepkę w stronę usera np. ty kurwo od zwykłego wylgaryzmu np. wypierdalaj.

"Wypierdalaj" nie jest zwrotem skierowanym w czyjąś stronę... yhy, ta jasne...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

a no nie jest. jest to zwykły wulgaryzm, a nie obraza w kierunku innej osoby.

zresztą co ty masz do gadania? na mini mini własnie kucyki powinny być, więc leć.

Opublikowano

powiedz mi gdzie w tym podpunkcie pisze że jest to zwrot skierowany do osoby bo jakoś nie widzę.

aspekt dokonany wypierdolić

Opublikowano

Czitson to nie jest ban za nic.

A co do Ciebie panie Endymion_, to następnym razem więcej kultury i powagi z własnej strony proszę.

Temat zamykam bo to nie jest miejsce na pogaduszki.

Opublikowano

Panie Hrabia13, do czego służy ten temat? Do odwoływania się od bana. A czy Ty zostałeś "zbanowany"? Nie sądzę, więc nie zabieraj głosu, jeśli o to nie jesteś proszony. To samo tyczy się Czitka.

Co do flamewara, masz czarno na białym napisane, że flamewar nie jest mile widziany, więc sam sobie rzuciłeś kłody pod nogi.

Zresztą odczekasz ten moment i po sprawie.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...