Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bierzecie udział w konkursie?

BosskiRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż zapewne wielu z was kto zna roja oczywiście :D wie o tym że organizuje on konkurs z gry battlefield 3 w którym do wygrania są 3 książki pt: ,,Battlefield 3 : Rosjanin" . I teraz mam do was 2 pytania a mianowicie czy ta książka jest ciekawa i czy wciągnie ona mój gammingowy charakter? (nie lubie czytać książek :D) i pytanie numer 2 czy czymś takim

mam szansę na wygraną? czy raczej zaniknę w innych filmikach? Czekam na odpowiedzi.

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

ło kurwa

snajpa ładna

:D

myślę że zajmiesz czołowe miejsce

bo te akcje są na prawde pro

(chociaż pewnie po dłuższym czasie do ogarnięcia)

:P

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Ze snajperka nic specjalnego jak dla mnie. Najlepsza akcja z myśliwcem z c4 gdy leciał w czołg i gdy z wieży na Kaspianie rzucałeś C4.

Opublikowano

@2up

dzdzieki miło by było wkońcu coś wygrać :)

wy bierzecie również udział czy nie?

Lubie To

fw821y.png

Opublikowano
I teraz mam do was 2 pytania a mianowicie czy ta książka jest ciekawa i czy wciągnie ona mój gammingowy charakter?

Po opiniach mogę smiało napisać, że warto, chociażby dla samej zasady i z ciekawości.

Opublikowano

jednak nawet w czołowej 19 się nie znalazłem... filmik chyba aż taki słaby nie był. szkoda

Lubie To

fw821y.png

Gość malutki688
Opublikowano

moim zdaniem bez rewelacji:P widzialem kilka lepszych na g4g jakis czas temu.moim zdaniem te akce to jzu nic ciekawego i warto byloby pomyslec nad czyms orginalnym:P no i muzyka tez troche nie innowacyjna:P

btw nie wstydzisz sie latac z naprowadzanymi w jetach?

Opublikowano

moim zdaniem bez rewelacji:P widzialem kilka lepszych na g4g jakis czas temu.moim zdaniem te akce to jzu nic ciekawego i warto byloby pomyslec nad czyms orginalnym:P no i muzyka tez troche nie innowacyjna:P

btw nie wstydzisz sie latac z naprowadzanymi w jetach?

Nie a czemu?

Lubie To

fw821y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...