Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań dotyczących obecnej gry.

Ciupaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę się rozpisywał od razu przejdę do konkretów.

Pytania

1. Jakie dungi powinienem robić na 100 lvl ?

2. Mam mało pieniędzy w jaki sposób powinienem zarabiać na owym poziomie

3. Opłaca się otwierać Chaos Lampy ?

4. Opłaca się robić Suportery od 75 lvl wymagane jest zabijanie moobków na dungach

Moja postać 100lvl blader, eq standart osmium +6 tylko dwie redosmium katany +9 z kryt dmg 20% i all skil amp, 4 ringi na kryt dmg oraz rate, amulet - guard +7, i takie syfy.

Myślę, że ktoś napisze mi z sensem co powinienem robić

Opublikowano

1. jak dla mnie najbardziej opłacalne jest chodzenie na LiD'a, zwykle mi leci ok 4-5 UCM (ok 350-400k kosztuję jedna sztuka, czyli wychodzi +/- 1,6kk) kilka FCM, czasem się zdarzy UCH. po 5 dungach ze samego złomu mam ok 1,2kk co daję możliwość pójść na jeszcze jednego dunga.

I jeszcze po 5 dungach masz 5 DP (dungeon point) za które w port lux kupujesz obok grocera taką fiolkę (zapominam już te nazwy) i jak otworzysz, to za fiolkę za 5DB dostajesz UCH, a za więcej nie wiem

w każdym razie bardzo opłacalne i szybkie

2. właśnie tak jak w punkcie pierwszym

3. ceny ich są niskie więc tak, czasem są to potki, ale często wejściówki warte min. 1kk, wtedy idziesz na tego dunga i masz itemki na sell ;]

4. chodzi o te misje, jak ja to mówię "od krzyża" na pustyni tak? Jeśli jesteś pewien że będziesz kilka razy na tym dungu to tak, dodatkowo dostajesz kasę i punkty honoru. Tylko czekaj kilka lvl i weź odrazu wszystkie misję na np EoD'a

Ja mam podobną postać tylko... chyba 112lv nawet nie pamiętam ;] ale zarabia się bardzo szybko i wygodnie średnio zarobek z LiD'a mam ponad 2kk, ale od tego odjąć niecałe 1kk za wejściówke, ale w 10 min trochę ponad 1kk to opłaca się iśc

pozdrawiam i dobrego dropu życzę

Opublikowano

1. Tak jak kolega napisał map party kupisz je w ah w bi. Jak będziesz miał szczęście z dropem, to rób b1f.

2. Możesz robić questy a jak nie masz wystarczająco dużo kasy na map parta lub b1f, to zrób nową postać i rób q. 100KK gwarantowane do 100lvl w 3-4 dni.

3. Otwieraj zawsze nawet bike może wylecieć(podobno).

4. Rób wszystkie może wydawać to dziwne lub nudne, ale zawsze to 500k za questa ;)

No i rób co chcesz, powodzenia.

Kappa.

Opublikowano

Dlatego zrezygnowałem z Cabala - 120 lvl , 238 lidów i NIC z dropa powyżej 6kk , zawsze wychodziłem na plus za UCM ale to może 1kk zarabiałem max. Może po prostu jestem człowiek pech ?

Opublikowano

Pytania

1. Jakie dungi powinienem robić na 100 lvl ?

2. Mam mało pieniędzy w jaki sposób powinienem zarabiać na owym poziomie

3. Opłaca się otwierać Chaos Lampy ?

4. Opłaca się robić Suportery od 75 lvl wymagane jest zabijanie moobków na dungach

1. EoD, ale chyba za bardzo tam nie ogarniesz, więc lid- możesz dobrze zarobić - zwraca się, na rs do 100 nie dropiło nic ciekawego, wbij 101 i będą Ci dropić ucm, zapki na rs są tanie, możesz na byczkach expić, mi dropnęły z byczków 3x uch więc można dobrze zarobić w dodatku jakieś chaos lampy, i itemki z slot lub 2, czasem z tych itemków slotowych jest random warty 2kk na marsie . :)

2. Pozostałe questy jakie Ci zostały, rs, chodzenie na koniec fort ruiny tam jak oblecisz wszystkie kanały to średnio 3 map party znajdziesz

3. Tak, jeżeli Ci dropnely, nie kupuj bo syf czasem z nich leci, ale jak poleci Ci z lampy sod to masz ok. 2,8kk na marsie nie wiem jak na innych serwerach

4. Chyba chodzi Ci o dniówki, one są do podexpiania gildi

(już supporterów nie ma )

@ zarobić jeszcze można na tg ale trzeba mieć dobre eq z amp i wgl, budujesz resy za alz i za jednego resa jest 9pkt więc uzbieraj tak ok. 50 a zarobisz ok.2,5kk, jeśli jest cappelą to rób tg o 21:00 bo wtedy najwięcej turków jest i jest łatwo, a przed 21:00 to proc zawsze wygrywa. PROCYON GÓRĄ!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...