Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Powerlvl

bronek13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wczoraj lub dwa dni wcześniej dostałem bana za powerlvl którego nie robiłem. jakieś nobki z 4-5 stało na kontenerze i powerlvl robili a obok stałem ja i dostałem za to bana że stałem w tej grupie i w tym mam pytanie czy mogę dowiedzieć si od was jak bym mógł odzyskać konto.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

witam wczoraj lub dwa dni wcześniej dostałem bana za powerlvl którego nie robiłem. jakieś nobki z 4-5 stało na kontenerze i powerlvl robili a obok stałem ja i dostałem za to bana że stałem w tej grupie i w tym mam pytanie czy mogę dowiedzieć si od was jak bym mógł odzyskać konto.

co to jest powerlvl ?

Opublikowano

up lifetaker raczej to jest łapy zombie które zabija ludzi ale maja 0hp i bijesz se kille a dużo killy = duzo expa ;) i on działa tera tylko na QR

a co do tematu podaj link do raportu

Opublikowano

up lifetaker raczej to jest łapy zombie które zabija ludzi ale maja 0hp i bijesz se kille a dużo killy = duzo expa ;) i on działa tera tylko na QR

a co do tematu podaj link do raportu

podaj nazwe gracza zbanowanego i ci wysle link z raportem

Opublikowano

Do tematu: konta już nie odzyskasz. Na filmiku dokładnie widać, że to pwrlvl (stałeś tam z nimi) - szkoda, że dawniej nie widziałeś, ile osób i to 2lt+ dostało za to bany.

Opublikowano

Nigdy konta ci nie odbanują jak dostałeś bana za hacki/plvl/glitching. Radzę ci grać od nowa, nie ma co się łudzić o te.

Opublikowano

no wiesz wbiłem jeszcze 3 lvl od tamtego i do tego miałem 10 k nx

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dla nich to nieważne jaki miałeś lvl i ile NX, po prostu banują kto podpadnie i cię nie odbanują. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...