Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co chcecie na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkch bardzo serdecznie pracujemy z ekipa na najlepszy serwer w Polsce.

Chcę abyście napisali pod spodem co byście chceli aby na takim serwerze sie znalazło.

Możecie proponować wszystko serwer ma być jak najlepszy dla graczy !

Proszę pisać pod postem !

Opublikowano

max lvl 105 exp nie za łatwy nie za trudny, bez zbędnych gównien typu rubinowa zbroja i hwangi srangi only niebiańska trytony swiete bezdy itp, zwykł konik na start itemy na 1 lvl +6 fms z besta 30% na drop dt odbugowane ma sie rozumiec v2 grota v3 bez nowych map w sklepie pierscien anty-exp jeśli go użyjemy exp spadam do 0% a gdy nazbieramy np 15kkk expa wymieniamy na nagrode go :]

mogę pomóc przy tworzeniu pw lub gg 22940072

1221me.md.gif

Opublikowano

Napewno nie dużo zbroi i broni tylko 4 max.

Nowa biżuteria lecz też nie przesadzać z tym.

Takie miejsca jak wieża wygnańców itp, z 2/3 nowe mapy do expa z metkami i bossami ewentualnie.

Nie zbyt szybki exp żeby można było nacieszyć sie grą a nie w pare dni 150lvl.

Napewno żeby to nie był Hard tylko coś w stylu medium.

6/7 Moim zdaniem przydatny lecz nie na klasy tylko potwory / kryt / status / itp dostępny z metinów 90+ i bossów.

Misje jakieś ciekawe.

Full biolog z fajnymi nagrodami + coś od was.

Jakieś nie wiem Arena walk czy coś też daje fajny klimat żeby gracze zawsze mieli co robić.

Dużo by tu wymieniać co by sie chciało. Ogólnie teraz same gówna wychodzą w skrócie mówiąc co max lvl wbija sie w pare dni nie wiem jaki to sens ma ale to już nie do mnie te pytania. Osobiście moim zdaniem lepiej stworzyć coś na dłuższą mete, ale to moje zdanie ^

Opublikowano

Serwer ma byc easy :)i fany ponad 200 misji nowych u biologa ponad 5 nowych map + potwory + 5/6 nowych zbrojek i broni :) fajne ulepszacze :))

Dalej propozycje jakies?

Opublikowano

to tak najlepiej żeby był taki nie za łatwy nie za trudny max lvl 250 bronie do 75 lvl zbroje epickie eq do robienia i hw zeby łatwo bylo robic zeby bylo duzo hp w bonach np 50k zbroje do 200lvl i żeby można bylo walic kryty po 500kk lub mniej do 300 podobny do dragonmt2 ale wiecej expa może pan dać :]

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Serwer Medium skile latwo wbijac (kd i intrukcje u handlarza) ,brak broni z WoW i painta, max 4 bronie /zbroje po stalkach /broniach 65,nowa bizu (ale tylko jedna), kon odrazu,bronie na 30 i 75 u handlarzy niekoniecznie na 65, brak 6/7, 5b wchodza maksymlanie, bony odroine wieksze niz na PL np: hp 3k staty po 15 abs 15 ludzie 15, max 1 nowa mapa ,

­

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/256509-wasz-wymarzony-serwer-wymiana-zdan/

Pisz tam ;

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...