Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DaRRtanG

McLeoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takich ludzi tu nie potrzebujemy. Jeżeli masz zamiar się poprawić to zapraszamy jak się ogarniesz.

http://www.mpcforum.pl/topic/615628-dl-timingsxml-generator/page__pid__4425935#entry4425935

simply.4557.gif

Opublikowano

Wiem, że się czepiam, ale od kiedy za flame dajesz perma?

Na dodatek dodam, że w treści tematu powinieneś umieścić jednoznaczny powód(tj. "flame).

To nie Ty decydujesz kto może być członkiem forum, a kto nie.

________________________________________________________________________________

Sekhmet

________________________________________________________________________________

Opublikowano

Użytkownik nie raz nie dwa siał pogadanki oraz obrażał userów. Jeżeli potwierdził że będzie to kontynuował to raczej jest nie potrzebny. Jeżeli uważacie inaczej odbanujcie go. Ja nie jestem za tym.

simply.4557.gif

Opublikowano

Widzieliście jego posty? każdy to niepotrzebny spam.

Wyzwiska nie raz padały.

Moim zdaniem zasłużył sobie.

W 100% popieram to co zrobił McLeoks

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak mam przyjść z powrotem, Skoro daliście mi Perma, A mam stałe ip ?!

Wiecie dlaczego takie zachowanie ?

Chodźby nawet marihuana, 0 Pojęcia o dark orbit.

Wszyscy ( Bardziej udzielający się użytkownicy) odeszli.

W 90 % procentach przez pr0, Kid Moderatorów, którzy nie znają strony głównej tej gry... Brawo !!!

Co do McLeoks, Koleś sam zaczął kłótnie.

Widać że moderator jakiś dziwny..

+ Za flame perm ? Hahahahaha, Śmiech na sali.

Naprawdę na moderatora nie macie już kogo brać ?!.

Dodam że musiałem się pobawić Toorem żeby napisać tego posta, który powinien temu up coś wbić do głowy...

Aaa, I Mogę spytać, Czemu za tutoriale nie odejmujecie mi %, A jak coś zrobie to dodajecie ?

Powinno się odejmować za tutoriale, A czekam 2 miesiąc i co ? gówno za przeproszeniem...

Tyle ode mnie

Dartang.

Opublikowano

Sorki ale za flame z tego co pamiętam jest 72h ;)

Nie ważne, czy po raz pierwszy czy po raz drugi czy po raz n'ty ;)

Nie chodzi tu tylko o flame tylko o całokształt. Ma złą przeszłość, a jeżeli pisze że będzie to kontynuował. Mam go banować co 72h ?

simply.4557.gif

Opublikowano

Nie chodzi tu tylko o flame tylko o całokształt. Ma złą przeszłość, a jeżeli pisze że będzie to kontynuował. Mam go banować co 72h ?

Też, mam przeszłość nie ciekawą i należy mi się perm?

Co 72h byś go banował a z czasem by mu się znudziło, jeśli po raz 4 czy 5 dostałby perma i po sprawie ;)

Z tego co widze, za flame to jego 2gi ban a ostatni był z 18 styczenia 2012. Nie przesadzajmy z tą władzą

Opublikowano

Nie przesadzam z władzą. Rzadko co kogoś banuje. Z wielkim bólem zdejmuje bana, chociaż dalej uważam że jest słuszny.

simply.4557.gif

Opublikowano

Nie przesadzam z władzą. Rzadko co kogoś banuje. Z wielkim bólem zdejmuje bana, chociaż dalej uważam że jest słuszny.

Za "flejm" perm i słuszność?

Hmmm....

http://www.mpcforum.pl/topic/256411-zasady-nadawania-ostrzezen-na-mpc-forumpl/

Poczytaj sobie ;)

Btw. "AKTA" się przez C piszę ;)

@Down, ja gdy miałem moda/a teraz exmoda zawsze byłem/jestem za użytkownikami.

Opublikowano

Sorki ale za flame z tego co pamiętam jest 72h ;)

Nie ważne, czy po raz pierwszy czy po raz drugi czy po raz n'ty ;)

Też, mam przeszłość nie ciekawą i należy mi się perm?

Co 72h byś go banował a z czasem by mu się znudziło, jeśli po raz 4 czy 5 dostałby perma i po sprawie ;)

Z tego co widze, za flame to jego 2gi ban a ostatni był z 18 styczenia 2012. Nie przesadzajmy z tą władzą

W takim razie ubiegam się o odbanowanie Mateq'a, bo przecież nie ma czegoś takiego jak "wieloletnia recydywa".

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

W takim razie ubiegam się o odbanowanie Mateq'a, bo przecież nie ma czegoś takiego jak "wieloletnia recydywa".

Powiedział mateq ;D

Jak macie go zamiar odbanować, to czemu mateq'a nie ?

c'nie że tak ?

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Więc?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Podbijam

Km5iG.png

Opublikowano

Teraz to kurwa nikt się nie odezwie.

Km5iG.png

Opublikowano

Dalej czekam.

Km5iG.png

Arcymistrz
Opublikowano

Obecny

Bo Mateq czy jak mu tam to zuy człowiek

Weźcie dajcie te jen jebany regulamin na off a nie kurwa w AC se go pieszcie

CZEKAM NA %

Opublikowano

Obecny

Bo Mateq czy jak mu tam to zuy człowiek

Weźcie dajcie te jen jebany regulamin na off a nie kurwa w AC se go pieszcie

CZEKAM NA %

Ty kurwa zuy jesteś.

Jak będą %, to znaczy że ignorują krula cs'a!!

Żądam unbanów.

ok, hejt_mode_off :<

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Szukają pewnie jakichś luk w regulaminie, ale słabo im idzie.

Km5iG.png

Opublikowano

Wieloletni recydywista dalej domaga się unbana, bo nie ma zapisu w regulaminie, który mówi o "permie za wieloletnią recydywę".

Km5iG.png

Opublikowano

Konto Mateq będzie nadal zbanowane i tak pozostanie.

To jest dla Ciebie nauczka.

Rozmawialiśmy w teamie na ten temat już dużo razy i zdania nie zmienimy.

EOT.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...