Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300 IP

T0rnad0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Chciałbym: Wbiłem właśnie 30 lvl i dlatego chce postać na rankedy + żeby się szybko nie nudziła, ogólnie myślałem o Renektonie

Preferuję: wszystko oprócz ap carry, jungler może być

Opublikowano

Hmm renekton nie jest złą opcją, łatwo męczy przeciwników, ma system escape.

Ja polecam również Hecarima/Fiore, heca - dobry jungler, tanky ad, Fiora świetna junglerka, wystarczy złożyć 2/3 tiamaty i kosisz z ulti.

Opublikowano

ledwo 30 lv wbiłeś i już na rankedy chcesz lecieć? A później ludzie sie dziwią,że z elo hell wyjść nie mogą

Po pierwsze to skąd wiesz jak ja gram, a po drugie to ja tu się pytam jaką postać wybrać, a nie słuchać że sobie nie poradzę bo ja o tym decyduję gdzie będę grał, więc nic Ci do tego.

Opublikowano

fiora jest bdb jeżeli chodzi o jungle

jeżeli chodzi o rankedy to nie musi by akurat za 6300, jeżeli chodzi o dobrych champow to bym ci polecil lee sina, olafa, vladimira,urgota,jaxa i sorake

Opublikowano

Imo renek ładnie ciśnie na topie tylko w late game słabnie nie jest do końca useless ale już nie robi takiej miazgi jak w early i wczesnym mid.Noc też spoko bardzo dobry jungler.Obie postacie dobrze radzą sobie w swojej roli.

Opublikowano

Ja polecam ci LeBlanc niedawno ją kupiłem i jestem zadowolony na midzie jak jesteś nafarmiony każdy leży na combo również brand to prawie to co leblanc sam wybierz bardziej polecam branda ponieważ ma stuna ogromny damage z ulti.

SnVyYVBMX19fZXVuZV9fXzE1OF9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

ja ostatnio kupilem kassadina bardzo dobra postac OP mida przewaznie niszcze trudniej troche z farmą niestety dosyc czesto banowana ale nie w moim przypadku bo prosze ludzi zeby go nie banowali ;D

Opublikowano

Riven, jest w miarę dobra do jungli, dwa skille pod AD i ulti ap. Gram nią już spory czas i nadal mi sie nie nudzi. Jeśli byś ją dobrze nafeedował (2x masters of edge, the bloodthrister) i wtedy włączasz ulti i napier****** za hitem po 500/600. Dobrze jest jeszcze AS do niej zrobić

Jestę konię

Opublikowano

Polecam ci Volibear'a z tymi Voli którymi miałem do czynienia robili rozpier*** naprawdę dobra postać świetny tank posiada wspaniałe umiejętności przerzucasz lamera za siebie i twój team go ciśnie a i cholernie ciężko go zabić :D

Opublikowano

Riven, jest w miarę dobra do jungli, dwa skille pod AD i ulti ap. Gram nią już spory czas i nadal mi sie nie nudzi. Jeśli byś ją dobrze nafeedował (2x masters of edge, the bloodthrister) i wtedy włączasz ulti i napier****** za hitem po 500/600. Dobrze jest jeszcze AS do niej zrobić

LOL Riven ma wszystkie skille ad to po pierwsze po drugie robi się ja pod offtanka po 3 ja pierdole co za łeb robi na niej AS?Wyjdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...