Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]RBM One - Internet przez USB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wiecie może przez jaki program uda mi się połączyć tel z komputerem bym mógł wejść na internet?

Dziękuję za odpowiedź lajkami.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Tethering USB (Android 2.2+), Tethering WIFI (Android 2.3+) i programy z marketu na tworzenie sieci WIFI

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

@Up. Mam wrażenie, że koledze chodzi o przeciwny proces - internet z komputera do telefonu po kablu USB. Otóż - o ile mi wiadomo, to tylko HTC posiadają takie możliwości. Po prostu podłączasz i masz internecik :) Reszta modeli domyślnie nie ma tego przywileju, ale wyczytałem, ze dzięki linuxowi i narzędziom SDK Android da radę utworzyć takie połączenie po kablu, jest to jednak trochę czasochłonne i nie zawsze działa.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Fredi dobrze napisał , chcę internet na komórce , za pomocą internetu z komputera , za pomocą złącza usb ^^ .

A co myślicie o jakimś pc suite ? czy coś w tym stylu zielony jestem :D

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Tak jak napisałem - za pomocą programów tego typu (Jak PC Suite) można internet uzyskać tylko w modelach HTC, w żadnych innych nie ;x Pozostaje jedynie odpalenie wirtualnej maszyny Androida na kompie i utworzenie jakiejś "programistycznej" więzi między telefonem a komputerem. Tym jednak się nie bawiłem, bo aż tak bardzo mi na tym nie zależało, ale daje głowę - innego sposobu nie ma :D

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...