Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak odrobic eq.?

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. posiadam wojownika body 81lv skile aura P, wir G1, berek G1, 3stronne G9, szarza 9 pkt, ale 0 eq (dosłownie sam syf w eq, poniewaz dostalem je od kumpla,eq sprzedal, konto dal mnie) boga +6 lwia tarcza+6 zelak+4 ebo+4 i nic. Moje pytanie brzmi: jak moglbym odrobic jakos eq, wiadomo ze nie od razu wszystko pro 5b+9, ale powolutku;)??

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

no tak, zrobilbym dropka na metki do m2, ale przeciez kosą +4 ich nie bede bic;P jeszcze jakies propozycje?

Opublikowano

zależy ile masz yang

1)droper ok 17 lvl na besty w dolince

2)załóż nowe konto i exp postacią od 1 do 30lvl-expiąc w m2 dropniesz z kilka mamurków a potem masz postać pod fb

3)tworzysz wojownika mental i expisz do 21lvl kupujesz mu tygre +9 i szeroki+7 znajdź jakies butki i naszyjnik +500hp i drop riby na ezotach

4) reklamy na sponsor pay uzbieraj na świadectwo wierzchowca i kup go, potem zrób wojownika mentala 35lvl eq +6 dobrze by było jakiś buff na kryta i powinieneś dać rade na metkach w dolinie

worldoftanksj.jpg
Opublikowano

Pierwsze co zrób sobie tak :

Robisz nową postać i nie wiem tam wbijasz jej powiedzmy hmm 20 poziom ;)

najlepiej wojownik body albo mental (bodego polecam przy więcej defa/ lepsze eq)

i pójść do lochów małp wydropić sobie te 11 medali ewentualnie więcej ( potem możesz te kilka tam ze 3 sprzedać hyhy).

Jak już masz robisz sobie stopniowo przez te 11 dni konia.

A drugą postacią tą główną po prostu nie wiem hmm szpona +6 jak masz to na dt latasz i palisz;P aż Ci ulepszy. ( najlepiej trzema postaciami iść na DT).

I jak już zrobisz boja powoli na metki m2 ;] - uzbierasz więcej kasy na eq robisz sobie dalej eq na dropku ..

i potem pizgasz metiny np. cienia albo te na pustyni zawsze lepszy drop będzie.

I przez ten czas zarobisz sobie na np. trutkę w której możesz kręcić srednie ( sprawa item shopu na zmianki).

I tak jakoś się może wyrobisz.

Opublikowano

To tak:

Sprzedajesz te eq co masz na tym woju, kujesz mnisią na +4, potem tą na 9lv dla woja +5 i tygrysią +6/7.

Pajęczą włócznie +6/7, ew. gizarme.

Tradycyjny +6/7

Bojowa +6/7

Miedziane kolczyki ( te co dodają siłe) +5/6

Jeżeli Ci się uda, to srebrną branse, ew. jakieś butki z 500 hp.

Takie eq starczy Ci do bicia metinów 5/10/15.

Na nich zarabiasz na fms'a/rib'a +9 - mogą być słabe średnie.

Po osiągnięciu 20go poziomu zmieniasz na mentala i idziesz do łatwego lochu małp, dropisz 11 medali, jeżeli to nowy serwer i medale schodzą - drop więcej, jeżeli stary i praktycznie nikt ich nie kupuje - 11 i wychodzisz.

Wbijasz 25 poziom, robisz konia, codziennie zaliczasz misje konne.

Po wbiciu 25go poziomu robisz znów konto 15 lvl, przekładasz eq i klepiesz metki - w międzyczasie robisz do 8/9lvl'a konia, gdy wbijesz expisz do 35go poziomu.

Powinieneś mieć już niezłą sumke, zapłacisz troszkę za boja, reszte odkładasz.

W dzień klepiesz metki 15 lvl, w nocy/wcześnie rano metki w m2.

Eq dla woja:

Boga +7/8 z 1-1.5k hp i kd uchyłki

Fenki +7/8 najlepiej z hp

Lwią +9

Maska strachu +7/8

Ebo +9

Srebrna +9/Białko +9/Bransa z nieb łez. +6/7 1-1.5k hp

Rib śr 35%

Jakiś wisior 1.5-2k hp

Z takim eq powinieneś dawać rade klepać metki na mapkach, na nich zarabiasz na eq z % na nieumarłych żeby samemu robić dt.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Zakup trochę yangów na allegro na start :D

Jak nie to zrób sobie postać np. mental czy wp, expiąc i dropiąc wraz z wbiciem lvli zarobisz na eq, po osiągnięciu powiedzmy 54 lvl chodzisz na metki na so-han, doline i sprzedajesz KD i zarabiasz na eq

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Ja zrobiłbym tak :

1. jeżeli masz możliwośc kupic kd na allegro kup z 10 ;) Potem pójdzie już wszystko łatwo . Kupisz jakies eq zrobisz 35 lvl ,boja

Co do eq na m2 wystarczy :

eq po 500pż , śmierta +7 z kd +3 , 2 skile m1 i za te reszte kamyków 8/9 kup dobrego riba . Niewiem ile tam u Cb kosztują ale myśle , że kupisz jakiegoś +9 z 30śr kd +3/4 . ;) . I PAMIĘTAJ NIE OD RAZU KRAKÓW ZBUDOWANO !!!! Cierpliwości i powodzenia . Pozdro

Opublikowano

wlasnie sam tez rozmyslalem nad dropkiem na fms'y z bestow w dolinie, ale nie wiem czy to oplacalny biznes:P

Opublikowano

wlasnie sam tez rozmyslalem nad dropkiem na fms'y z bestow w dolinie, ale nie wiem czy to oplacalny biznes:P

To Ci mówię że mało opłacalne...

Samo bicie bestów odpada..FMSy są tanie,bestów jest mało...

Jeśli chcesz je bić to przy okazji szukania metków gdy się jakiś napatoczy:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Szkoda że nie podałeś na jakim serwie jest postać . Jeżeli to serwy od 1-25 to drop w m2 , łowienie ryb , robienie przetopów a jeżeli s 26 to tylko dropek do m2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...