Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam prośbę ktoś mi pomoże mam taki plik chce go zapisać w jpg żeby szybciej było ale to i tak się długo zapisuje a ja chce żeby się zapisywało szybko pomoże ktoś?? tylko chce pomocy nie tak jak wtedy piszecie żeby se posta nabić lub spamowac itp

Opublikowano

Człowieku :)

Jaki plik ?

Jak nie umiesz się wysłowić to zaproś kogoś kompetentnego (mama, tata, brat, babcia, pies?) i niech on/a za Ciebie przeleje na forum Twój problem i wtedy postaramy się pomóc :)

f.png

Opublikowano

to moze poprostu zrob tak wlacz Painta Nacisnij ten klawisz - Print Screen SysRq - wtedy wklej w paint i zapisz jako JPG ;>

xD procces sie nie da przyszpiec ;p

i naucz sie mowic po polsku zdaniami

30364378.png

Opublikowano

To jest Niktos ( to wszystko tlumaczy :D ) .......Jak kurwa mozesz plik zapisac w jpg ?........Co chcesz film/gre zapisac w jpg ? :D ( znajac jego to tak )......Nie napisales nawet czy to zdjecie itd. .......W jpg, mozesz zapisac tylko zdjecie....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

kup lepszego kompa to będzie ci szybciej zapisywać ew. walnij formata, wyczysc rejestr, usun wirusy, pozbądz sie syfu opózniającego kompa. ; )