Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Publikowanie skryptu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pierwszy post i jak zwykle laikowate dla wielu pytanie.

Ostatnio przeglądając gotowe skrypty i czytając poradniki na forum napisałem prostego ale funkcjonalnego bota - teraz chce go opublikować ale poza moim komputerem nie był on testowany.

Tak więc chce się dowiedzieć w jaki sposób mam teraz tego bota zapisać/opublikować tak żeby śmigał na innych komputerach bez zarzutów, ewentualnie co potrzebne jest innym użytkownikom (co muszą mieć u siebie zainstalowane) żeby mój skrypt działał poprawnie.

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Opublikowano

Jeśli nie mają AutoIT'a, no to musisz skompilować program i wrzucić tutaj exe'ka..

Dla tych co mają AutoIT'a, możesz wrzucić source + ew. niestandardowe includy..

Polecam wrzucać source, bo exe'ka i tak da się zdekompilować ^^

Opublikowano

Hmmmm dziękuje za lekkie oświecenie - ale w woli ścisłości w jaki sposób mam skompliwoać program exe z tego skryptu - tak jak mówie pierwszy mały projekcik i jeszcze nie jestem rekinem w tym temacie.

EDIT // Dobra już sobie poradziłem - było to oczywiście banalem do rozwiązania w pół minuty ale oczywiście musiałem zaśmiecić forum

Dzięki jeszcze raz za fatygę temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...