Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Uwaga na Daily Draw.

grzesiek000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daily Draw czyli narzędzie do losowanie przedmiotów ma bardzo wielkiego buga. Mianowicie podczas losowania broni lub dodatku nasza permanentna rzecz może nam po czasie zniknąć. Jak to się dzieje? Gdy wylosujemy kartę na 1 lub 7 dni to czas broni lub dodatku z Forever robi się na 1 lub 7 dni (zależnie od wylosowania).

Ta rzecz nie stanie się z bronią +3 ponieważ jej nie da się wygrać.

Temat będę aktualizować gdy będzie więcej informacji.

Źródło: Oficjalne forum gry oraz moje doświadczenie z tym przypadkiem.

Opublikowano

Być może będzie szansa odzyskania kupionych rzeczy za pieniądze ponieważ mamy dowody kupna na stronie. Nie wiem jak będzie z rzeczami wygranymi ponieważ dowodu wygrania ich nie mamy.

Opublikowano

ja mialem tak że mam kupiona mp7 NA ZAWASZE i wylosowalem mp7 na 7 dni ale pisalo mi na broni podspodem wiecie czas trwania 7 dni a po tym czasie mialem dalej forever

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Bardzo osób po tym przypadku traci item'y ponieważ one znikają zamiast znowu być forever zamiast być tak jak u Ciebie.

Dowody po angielsku:

"The Draw is stealing player's weapons and attachments."- "Draw kradnie graczom bronie i dodatki"

"Just lost my XM8AR, too, after "winning" it for 7 days from draw " - "Po prostu straciłem XM8AR po wygranej jej na 7 dni od wylosowania"

(Coś mi się pomieszało z tłumaczeniem ale mniej więcej o to chodzi)

Opublikowano

kurwa a ja dzis machnolem sie o jedna karte i bym mial m95 na 1 dzien kurna odzyskac oni kase biora ale czy oddadza to nie wiem ;/ nie jest dobrze

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

to ja już nie chcę broni losować w tym mam m95 forever i bym się wkurwi* jak bym stracił .Ale w sumie m95 nawet na 1 dzień ciężko wylosować

Opublikowano

Ludzie kuźwa, miałem tyle dodatków do broń (dniowych) i nic mi nie znikło -.- Jeżeli macie kupione bronie perm (na zawsze) macie w historii zakupów dowód (jak w realu paragon np. od gry) i piszecie że wylosowaliście dodatek i graliście z nim przez ten określony czas po tym czasie wsiąkła też wasza broń, dopisujecie że broń była kupiona za pieniążki i oni muszą coś z tym zrobić (w końcu wyszły na to wasze pieniądze i można było by się zapoznać czy w razie potrzeby możemy to gdzieś zgłosić itp.).

Tak w ogóle, autorze tematu proszę o jaśniejsze opisywanie się na przyszłość (nie zrozumiałem Cie za pierwszym razem :/).

Ale to nie ma też sensu, mamy broń perm i wylosowany dodatek, co ma jedno do drugiego, jak dodatek się kończy to nie możemy dołączyć gry bo wyskakuje nam komunikat że broń nie została wybrana i musimy zmienić dodatek/broń na inny lub podstawowy. Nie spotkałem się do tej pory z taką sytuacją że mam broń i wylosowany dodatek do niej, mija czas dodatku i broń znika, jak pisałem wyżej non sens :) Pozdr StrazaKK :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...