Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak można mieć dużo punktów na ZM ?

ludzielasu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Na YT można zauważyć, że ludzie maja po 400000 pkt na ZM jak się da tyle nabić bo ja umiem 100000 ledwo wbić dlatego mam pytanie czy jest to wgl możliwe a jak tak to jak to zrobic

15331968_8_3.png Z M4A1 gra się świetnie ale trzeba umieć ;D
Gość patrykkos
Opublikowano

@up nie nabijaj sobie zbędnie postów...

400000 punktów można mieć spokojnie gdy masz jakąś dobrą broń z dużą ilością ammo w magazynku, najlepiej gdybyś miał te "tokeny" których możesz użyć do odrodzenia gdy padniesz i po prostu musisz znaleźć dobrą kampę :P

Opublikowano

Zauważyłem, że na 30 rundach na ZM dostaje się więcej pkt. niż 20 raz wbiłem przez przypadek do romu z hakerem i na koniec rundy dostałem 150000 pkt niby możliwe ale samemu nie udało mi się tego zrobić

15331968_8_3.png Z M4A1 gra się świetnie ale trzeba umieć ;D
Opublikowano

:) ja pamiętam raz chyba miałem z 700,000tys punktów .

poszukaj Zombie OHK w necie to będziesz miał tyle

nalewka.jpg

<-------kolędy

Znawca
Opublikowano

To nie jest zadna filozofia. Ja sam zarabiam po 500,000-700,000pkt. Wystarczy miec dobra bron ( najlepiej celna ) i wlasnie celowac w heda. Bo to bierze dużo dmg.

Oraz przydały by sie hypomed. ja mam tego teraz 140 I gram dosc czesto na ZM i o dziwo gram wszystkie 30rund a tych hypomed mi przybywa :O (mało zużywam, a zbieram )

Ja dziennie ubijam po 3-4bossy. ( zajmuje mi to ok. 2-3h ) Dobrze jest tez wykorzystywac glitche.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Ja teraz gram na tej takiej nowej planszy gdzie bronie sie zbiera, ale osobiscie polecam ak. Ja jestem bdb z ak i ładuje bańki pięknie i szybko padaja moby.

A Glitche były na unearth,venice gdzie sie nigdzie nie chodzi tylko walka toczy się ciągle w 1 miejscu. Zawsze gdy pojawi się nowa plansza to na YT znajdziesz na nia glitche ;)

Tylko zawsze jak bedzie nastepny update już po dodaniu mapki glitche nie działaja..

Pozdrawiam Ex? jeśli pomogłem licze na like :>

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Punkty rosną, gdy strzelasz w Zombie, nawet jak ich nie zabijesz to PKT rośnie.

Jest to możliwe nabicie tyle PKT. jednak trzeba we wszystkich strzelać, a teraz to raczej nie możliwe.

Być może latają za hackami.

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...