Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warfuck D3d

Vkiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hxxp://i30.tinypic.com/33xbjh1.png

http://www.virustotal.com/de/analisis/537c...862d-1252696089

Klik Here

Gram od 1 lv na tym hacku jest niewykrywalny mam w tym momencie 16 lv jest świetny.

To jest ukryta treść, proszę

bUG:

bug, jezeli wyrzucisz granat na samym koncu rundy gdy juz twoja strona wygrala i przeciwnicy nie zyja w odpowiednim momencie, ulamek sekundy przed rozpoczeciem kolejnej rundy to granat wybuchnie zadajac normalne obrazenia w kolejnej rudzie na samym poczatku. Jest to "sztuczka" dosc trudna do opanowania, ale nie dla wytrwalych... wiec miejmy nadzieje, ze to naprawia w kolejnym "paczu"

Jak to zrobić ?

Ta opcja jest karana banem

a więc podchodzimy do ściany do rogu wciskamy Q wystąpi nam taki bug następnie klikamy spacje się pojawiamy pod mapą.

- Pomogłem daj 5

Opublikowano

Nie wiem. Może mi się wydaje ale ten chack był na forum. A co do bugów to nie jestem pewien czy ten 2 działa :P

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć czy jest to sprawdzony plik ??

JUST DO IT !!!

But I can't ;(

JESTEM PATRIOTĄ , HACKUJĘ TYLKO NA GERMANY !!!

Opublikowano

nie radze wlanczac komp sie wam wylanczy przez taka kurwe sry za wulgaryzmy musialem kompa formatowac ale to trwa tylko 20 min ^^ co za dzieci są na tym forum połowa forum ma po 14 lat jeszcze kłamie Gram od 1 lv na tym hacku jest niewykrywalny mam w tym momencie 16 lv jest świetny. co za nobeq szkoda mi pisać

ots.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...