Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2.PRIV [4min o RivendelMT2]

pgpmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie okey , ale z tym telepaniem to masakra łeb mnie boli po pierwszej minucie :D , @ps Dosyć fajny serwer

Opublikowano

soraska ale to wina youtube bo poprawialem coś , kanał ma sluzyc tak zwanym przedstawieniom serwerow mysle ze komus moze sie przydac; > oczywiscie jak wam sie nie spodoba bo ma prawo to lapka w dol i tam piszcie to coś nowego w sumie no i to na tyle pozdrawiam ;- ))

Gif off.

Opublikowano

Ech, niestety - sorry, priv taki jakich wiele istnieje dzisiaj. Niczym szczególnym się nie wyróżnia, przynajmniej moim zdaniem. Nie hejtujcie mnie, ja tylko wyraziłem swoją opinię. Gdyby trochę się tam pozmieniało, na bardziej oryginalniejsze rzeczy - byłoby świetnie ;) Ale i tak LIKE.

@Edit

Ach, teraz dopiero się skapnąłem, że chodzi o to, że mamy ocenić ogółem film ;) No to ofc to telepanie, hehe ;) To trzeba koniecznie zmienić, jakbym miał to na fullscreenie to bym myślał, że za mocno się schlałem, ale dobra :) Rozumiem, to wina youtube, ok. Tak jak kolega niżej napisał, bieganie w kółko :D Od razu idziesz do NPC i prezentujesz, albo jeśli mówisz coś przez mikro stoisz w miejscu i powoli okręcasz kamerę dookoła :)

urechisyg.png

Opublikowano

W porządku dzięki panowie za rady ! w 3 filmie poprawie to ! ;-))

Gif off.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...