Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać mag w Asura?

dfasdfsd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiego na łatwy początek wybrać maga?mam peta 60+10 orca wymieniłbym na RP i jak dobrze magiem zacząć grę ?? miałem przerwę 1,5roku ;/

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Opublikowano

Mroczny czarodziej w kierunku maga chaosu ( duży dmg magiczny, chyba największy w całej grze ), albo czarnoksiężnik ( liczne DoT'y i debuffy), co wolisz :).

Orka jak najszybciej wymień na RP i myślę, że sobie poradzisz dalej, ja też miałem duża przerwę w grze ( 2 lata ) i udało mi się wyjść z biedy na prostą.

@Ew, moge dopisać, że :

Od 1 do 30+ exp na mistrzach kolo laksy, od 31~~ do 50 pt w arid na pajakach, od 50 do rondo i misje u kowala oraz Dawna Chrysa i urzednika gildii ( zadania na karmazynowej farmie ).

Na pajakach dobijesz jakis 42++ pozp i 50 lvl, i z tych zadań wymienionych wyżej dobijesz do 50 pozp = zmiana profesji :)

Po misjach w rondo bedziesz miał 55 LVL, dalej szukasz party w CV HD i szybko dobijasz z 55 do 70, potem tylko misje z wiedzma i masz 90++ lvl.

No reszte sobie raczej poradzisz :)

Powodzenia.

@PS: Ja dużo czasu spędziłem na handlu, wzbogacając się, możesz zrobić to samo.

Opublikowano

Dzięki wybiore Mrocznego w kierunku chaosu . Na sam początek bo jednak jak się zalogowałem to mam Salamandre +15 111lvl wystarczy ???

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Opublikowano

Ok dzięki .Temat do zamknięcia

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...