Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie} Runy czy Postaci

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno wbiłem 21lvl. Postanowiłem że zaczne zbierać runy. Ale runy są drogie a ja mam mało postaci

Oto postaci:

1335893212-U251153.png

Dalej zbierać runy czy kupić jakąś postać? Znaczy zbierać na jakąś postać?

Myślałem o Anivi Riven Ezrealu katarinie.

Opublikowano

Runy są najważniejsze ! Będziesz lepiej bił itp. Skończysz szybciej zbierać na runy to wcześniej postacie zaczniesz kupować ja tak robiłem i to już od 16 lvl zbierałem i nie żaluje :]

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

jak kolega up napisał runy to konieczność postacie są w 2 kolejności mimo iż runy są drogie kupuje się je w 1 kolejności

Opublikowano

ja ci odpowiem tak pomyśl jakie bardziej lubisz postacie ad czy ap jezeli ap zbieraj runy pod ap i postacie a jeżeli ad to na odwrót kapuje :P . Masz mało postaci ale drogich pozbieraj może jakies w twoim guście ale tanisze

Opublikowano

Na początek złóż Seale pod armora i glyphy pod MR per level. One się nadadzą i na AP i na AD :D

Potem to już co lubisz zależnie wybierasz.

Opublikowano

Do gry Ranked potzrebujesz 16 postaci więc musisz do 30 (o ile chcesz grać rankedy) kupić 5 postaci. Runki mogą być bardzo przydatne mając sporą sumkę kupywałbym. Moim zdaniem narazie kupuj runy do około 28 lv potem kup sobie te pięć postaci i znowu powróć do run.

Opublikowano

Imo pierw kup Sobie 15 postaci, a potem zbieraj na runki. Tymi 15-cioma postaciami graj każdą po kolei alfabetycznie, aby się nie znudzily. A potem jak w razie, wszystko Ci się znudzi, masz też rotację. A wtedy, IP na runy samo wpada. :)

PS. Katarina nie jest warta zakupu. Przemyśl to :).

Opublikowano

On sie nie pyta dla kogo tylko czy sie oplaca

Ja też nie mam dużo champów ale za 2 dni ok skończę zbierać już all runy i widać cholerna rozniece miedzy tymi a tymi dlatego nie wiem czy oplaca sie kupowac ja bym kupil runy a pozniej champow ;) albo kupuj 2x runa i 1x postac (tania)

Opublikowano

Ja miałem taki plan :

Do 30 lvla kupywać postacie

Dziś wbiłem 30 Lvl i zbieram na runki ;) Rób jak uważasz

giphy.gif

Opublikowano

Posiadasz 21 lv moim zdaniem już możesz kupować runy. No chyba , że nie masz jakim champem grać bo ci się wszystkie znudziły :>

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Wybierz sobie czempiona którym najbardziej lubisz grać i kup pod niego runki :)

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...