Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wot i słaby internet

19Zooix08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jaką najmniejszą prędkość potrzebuje wot aby dało się grać? Na forum pisało, że 256 kbps wystarczy.

Opublikowano

Mi do grania wystarcza 128 kb/s.

Ping mam od 80 do 100 ms. Mo chyba, że internet mi padnie to wywala mi po 999 ms xD

Pozdrawiam! ;D

x

Opublikowano

Heh dzięki za odp. Tylko teraz nie wiem czy problem monotonnego okienka "wchodzenie do gry" jest związane z prędkością internetu (mam koło 200 kbps) :P. Cz coś blokuje WOT-a ;(

Opublikowano

Nie wiem czego może to być wina. Na komputerze stacjonarnym mam dokładnie to samo co na laptopie. Tylko na PC mam lepszy internet, laptop ma lepsze części w sobie i internet 200 kbps jak pisałem. A co do procesów wyłaczyłem prawie wszystko poza procesami systemowymi.

Opublikowano

Ej, ej !!

Nie wyłączaj żadnych procesów. To może pogorszyć pracę systemu.

"Monotonne" miałeś na myśli, ze długo się uruchamia ??

Jeśli o to chodzi, to masz problem z pingiem. ( czyli czas mierzony od wysłania pewnej ilości danych do serwera )

Pozdrawiam! ;D

@Edit:

Co do tego pingu przy 128kb/s to jak coś to normalnie przy takim internecie powinieneś mieć po 50-60 ping.

Tylko, że u mnie z internetu korzysta sporo osób. Ale jak gram i nikogo nie mam to pingi mam po 50 :D

x

Opublikowano

@up

Ale mi się wcale nie uruchamia, pisze tylko cały czas wchodzenie do gry :) To jest ten problem :)

Bywalec
Opublikowano

Zawsze możesz napisać do supportu i ich się popytać.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Powiem Ci tak support nie odpowiada od tygodnia :). Widzę, że nikt już nie ma pomysłów, proszę o zamknięcie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...