Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft na Windows 8

m399

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start----> Wyszukaj Pliki i Programy---->%appdata%----> i na pierwszej pozycji masz .minecraft ;)

Jak chodzi ci o minecraft.jar to nie udostępniamy.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Ściągnij MInecraft oryginalnego z minecraft.net potem sie zarejestruj i potem na singlu graj sobie ;d tylko force update ;D

Wiem Że Niejasno Ale Może Się Przydać :)

Jeżeli Pomogłem ...

Dasz Lubie To ?

;)

To Nic Nie Zabiera

:) A Tak Wiele Może...

Opublikowano

Ale jesteście tępi, on prosi o ścieżkę, gdzie może znaleźć folder z zainstalowanym Minecraftem bo ma windows 8 i %appdata% tam nie ma...

@temat, szukaj folderu roaming

Liczę na like

Andrzej.png
Gość kamil40013
Opublikowano

Wejdź w Komputer w wyszukiwanie i wpisz ".minecraft" na pewno znajdzie.

Opublikowano

Ale jesteście tępi, on prosi o ścieżkę, gdzie może znaleźć folder z zainstalowanym Minecraftem bo ma windows 8 i %appdata% tam nie ma...

@temat, szukaj folderu roaming

Liczę na like

Oh really ? Widać kto jest tępy i kto nawet nie wypróbował Windowsa 8 . Ja mam Windows 8 CP i %appdata% było od wersji Developer Preview. Skończ pierdolić farmazony.

@TOPIC

START -> w pustym polu wpisz %appdata% i naciśnij ENTER. Wyskoczy ci folder w , którym będzie folder .minecraft.

jqeuR.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jest prosty sposób. Odpalasz minecrafta klikasz texturepacks potem open texture packs folder. Wyświetli się folder z texturami. Potem bierzesz jeden folder do góry i jesteś w .minecraft.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...