Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] XenoXMT2 Nowy Client

fusek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum adminów i innych odpowiedzialnych za te forum.

wiem....ze.ten.dział to nie to ,ale mam problem gdyż sciągnąłem XenoXMT2 client 13.04.2012.rar.By Pawemol

wypakowalem do folderu wyłączyłem antywirusy i gdy uruchamiam XenoXMT2 Launcher.exe

to wyskakuje nie znaleziono dostępu do tej sciezki lub pliku

Bardzo bym prosił o pomoc....

Opublikowano

Pobierz najnowsze możliwe patche, które są na stronie XenoX'a.

Jeżeli nie reinstall, zainstaluj na inny dysk, przeczyść kompa.

Opublikowano

Od razu ci powiem.

W cliencie XenoxMt2 jest grozny wirus Win32/Sality .

Byc moze ulegl uszkodzeniu.

Jak juz to radze przeskanowac kompa SalityKillerem.

Ja ci tylko radze bo po paru dniach odczujesz ze z kompem jest cos nie tak.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Nie umiescili tylko maja na kompie wirusa Sality.

Cyt. z neta

Zasada działania

Wirusy z rodziny W32.Sality to grupa wirusów polimorficznych. Potrafią one samodzielnie modyfikować swój kod deszyfrujący w trakcie każdej pojedynczej infekcji kolejnego pliku, co znacznie utrudnia ich wykrywanie przez programy antywirusowe.

Do infekcji dochodzi poprzez uruchomienie zainfekowanego pliku. Plik instaluje w pamięci komputera szkodliwy kod, który utrudnia użytkownikowi normalną pracę blokując dostęp do wybranych programów. Ogranicza to w znacznym stopniu możliwość wykrycia i usunięcia go przez użytkownika podczas pracy na zainfekowanym systemie Windows.

Cechy charakterystyczne

Wirus infekuje pliki .EXE oraz .SCR o rozmiarze do 40MB. Może rozprzestrzeniać się zarażając zasoby dysków sieciowych, a także popularnych dysków pendrive poprzez dopisanie uruchomienia wirusa do pliku startowego autorun.inf. Najczęściej daje znać o sobie blokując dostęp do Edytora rejestru Windows Regedit oraz Menadżera zadań taskmgr. Swoje niszczycielskie procedury instaluje jako usługę sterownika w systemie windows, aby zabezpieczyc się przed usunięciem z pamięci oraz dysku dodając wpis w nastepującym kluczu rejestru:

HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\abp470n5

(abp470n5 przykładowa nazwa zależna od odmiany wirusa)

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...