Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Po usunieciu Mail'a bde mogł nadal grać

Komunikator18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam konto zalozone na poczcie (WP.PL) i moje pytanie jest takie czy po usunieciu tego maila moje konto do gry rownież bedzie nieaktywne czy nic sie z nim nie stanie teraz i w przyszlosci...

PS: nie pytajcie dlaczego chce usunac maila...(mam z nim troche problemow i wlasnie chce sie go pozbyc jednak nie tracac dostepu do gry)

PS 2 : Czy po usunieciu maila jest mozliwe jego odzyskanie?

PZDR

Opublikowano

Mi się wydaje że nie będzie to miało wpływu, ponieważ konto już zostało aktywowane. Więc raczej nie utracisz dostępu do gry ;p

Odp: Ps. Nawet nie chciałem pytać czemu ;p

Odp: Ps2. Po usunięciu e-maila już go nie odzyskasz.

Banner-LegendsofShinobi3.png

Opublikowano

Nic ci sie z kontem WOT po usunieciu maila nie stanie, ale jeżeli bedziesz chciał odzyskac lub zmienic hasło bedziesz miał problem proponuje napisać do supportu w razie zmiany maila.

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Opublikowano

Niebezpiecznie usuwać mail. Jeśli zapomnisz hasła do WoT-a to nie odzyskasz go już.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Jest taki patent że jak podasz pytanie pomocnicze typu nómer dowodu imę mamy itp po niby ukradzionym ci koncie i date ostatniego wejscia do gry i napiszesz do sóportu to meil po weryfikacji ci się zmienia na tego co z niego pisałeś tak samo możesz hasło zmieniać pogżeb na stronce w.o.t w zakładce gabinet prywatny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...