Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Grafika[!]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szukam w miarę dobrego grafika do pewnego projektu. Jeśli będzie ktoś zainteresowany mogę wprowadzić w jego szczegóły i

odrazu zaznaczam na wstępie, że nie przewiduje żadnego wynagrodzenia w złotówkach dla grafika. Do zrobienia będzie layout

do gry przeglądarkowej i pare innych drobiazgów. Zainteresowanych poproszę, aby napisali poniżej swój nr gg, po czym natychmiast się odezwe.

Pozdrawiam,

gamers

Opublikowano

Wtajemniczę w owy projekt, a korzyść na pewno będzie większa niż jednorazowa zapłata. Oczywiście mam na myśli przyjęcie do tzw. administracji.

Opublikowano

Twoje ogłoszenie ma wydźwięk taki

Poszukuję jelenia, który za darmo poświęci kilkanaście godzin swojego życia, żeby wykonać mi layout. Wzamian dam mu pseudokolorek i w ogóle będzie mega.

Jeżeli dajesz ogłoszenia pisz w nich jasno nie, że pokażesz coś na GG etcetera mając wyrzuty do potencjalnego zainteresowanego, który chce sie czegoś dowiedziec nim poświęci Ci kilka godzin.

Opublikowano

Scolari nie rozumiem po co Ty się tu odzywasz? Nie jesteś zainteresowany to, że tak to powiem znajdź inny temat do zaśmiecania.

Napisałem, że objaśnie wszystko na gg.

I proszę dwóch mądrych panów z góry o darowaniu sobie pisania kolejnych postów w tym, że ciekawym dla nich temacie.

Nabijajcie gdzie indziej posty.

Opublikowano

Haha, może i byłbym zainteresowany, bo grafike to znam dobrze, ale jeśli nawet nie będziesz płacił, to po co dajesz ogłoszenie ? Za jakiegoś debilnego Admina w bezsensownej grze to nikt by chyba takiej nagrody nie chciał

OQZWz.png
Opublikowano

zgadzam sie z HotName

nawet jeśli bym chciał ci za free zrobić wyjebany layout to po takicha odp. to bym sie zniechecil ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...