Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Nie ma rzeczy nie możliwych... czyli dachy dla snajperów!

sopuniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wielu reconu może się denerwować, że nie może strzelać np z dachów było by to dla nas bardzo wygodne więc poszperałem trochę w internecie i znalazłem to

http://youtu.be/zhekysIzqy4

sposób jaki kolega pokazuje na filmiku czyli podstawianie pod siebie claymore może teraz nie działać więc pokażę wam mój sposób.

1) Ustawiamy się tak, żeby podczas nakładania claymore na ścianę one nie spadły musisz znaleźć się w odpowiedniej odległości od ściany

screen010x.png

2) Claymore najlepiej żeby był nałozone w tym samym miejscu

screen011r.png

3) Bierzemy rozbieg skaczemy w kierunku claymore i strzelamy (najlepiej z pistoletu) nie zawsze się udaje za pierwszym razem więc trzeba ćwiczyć

Tu parę fotek, możemy dzięki temu wejść prawie wszędzie

screen002jo.jpg

screen003vq.jpg

screen005jv.jpg

screen007zt.jpg

A teraz DARMOWY SKOK SPADOCHRONOWY

1) Ustawiamy sie na żółtym wagonie

screen015nq.png

screen016k.jpg

2) Musi ktoś nas zabić i gdy zacznie się odliczanie do odrodzenia to około 2 sekundzie klikamy, żebyśmy się odrodzili w bazie

screen017v.png

3) Lecimy

screen018ta.jpg

A tu nie wiem czy zgodny z zasadami sposób, ale bardzo skuteczny

http://www.youtube.com/watch?v=uhK7oTiBg7E

Opublikowano

Mam pytanie do tego darmowego skoku .... Czy można zabić sie samemu poprzez "suicide" ? bo może sie zdarzyć taka sytuacja ze nikt przez cała runde nas nie zabije na tym wagonie i jeszce jedno pytanie do claymorów.... Czy moga one byś z boosterem bo bez boostera nas nie zabija a z boostem tak ;]

&edit

Sprawdziłem claymor nie deda z boosterem ;]

Opublikowano

Napracowałeś się , choć nie wiem czy skopiowałeś .

Zaraz sprawdzę , ale i tak masz like . :D

1377774857-U369478.png
Opublikowano

Tzn fotki moje;p i pisałem również ale pomysł z internetu jak napisałem na poczatku. Up up z tym sucide mi nie wyszło ;d

Opublikowano

Najprawdopodobniej za blisko stajesz przy ścianie

Mam pytanie do tego darmowego skoku .... Czy można zabić sie samemu poprzez "suicide" ? bo może sie zdarzyć taka sytuacja ze nikt przez cała runde nas nie zabije na tym wagonie i jeszce jedno pytanie do claymorów.... Czy moga one byś z boosterem bo bez boostera nas nie zabija a z boostem tak ;]

&edit

Sprawdziłem claymor nie deda z boosterem ;]

a ile claymore stawiasz?

Opublikowano

Jeśli komp pociągnie to czemu nie, może jak format zrobie to będzie jak nowy chulał. A wgl jak masz problem?

//offtopic.

Opublikowano

wogule mnie nie wyrzuca jakis 1m i spadam a jak nawale pod sb to nie wybuchaja po kolei tylko raza mocno i to jakies 5m lece :D

tak po zatym to nie wiem jak to dokladnie wykonac a na filmie widzialbym krok po kroku

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

Według mnie to nie offtop bo wiele osób może mieć również ten sam problem więc lepiej go rozwiązać a forum, żeby inni wiedzieli na cyzm ich bląd może polegać. Nie nie mam bosteru na claymore

Opublikowano

3 minimalnie wystarczą, ale wtedy musisz wyczuc idelany moment. Tzn skąd co wziąłem jeśli chodzi o poradnik przeczytaj początek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...