Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Error

Awaken2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy chce zainstalowac gre wyskakuje mi taki bład:

A pamięc mam więc nie wiem o co chodzi, leca Lajki.

post-598675-0-45963800-1335882016_thumb.png

gallery01843468.png
Opublikowano

1.a Wyłączyłeś grę i chciałeś uruchomić ją jeszcze raz?

2.albo czy przełączyłeś postać i cb kickło z gry?

ja miałem tą pierwszą opcję i miałem taki błąd przez 5 minut... poszedłem do ubikacji i mi zadziałało (ps. krzyczałem do monitora: "zaraz cie kurwa usunę ty gównie je*any!) (nie żartuje)

Opublikowano

1.a Wyłączyłeś grę i chciałeś uruchomić ją jeszcze raz?

2.albo czy przełączyłeś postać i cb kickło z gry?

ja miałem tą pierwszą opcję i miałem taki błąd przez 5 minut... poszedłem do ubikacji i mi zadziałało (ps. krzyczałem do monitora: "zaraz cie kurwa usunę ty gównie je*any!) (nie żartuje)

No tak tylko że ja jej jeszcze nie ściągłem... Nic to nie daje.

gallery01843468.png
Opublikowano

Uuu .. nie legalny windows 7

;)

@topic

Ile masz ogólnie wolnej pamięci na komputerze?

Oj tam oj tam ;) a wolnej pamięci mam ponad 200gb więc to nie tego wina.

gallery01843468.png
Opublikowano

a weź może pobierz na nowo pliki

mi wczoraj znowu to wyskoczylo dzisiaj naprawilem

usuwając jakieś programy i pliki których nie używałem.

Opublikowano

to powiedz jak naprawiłeś bo jak ktoś będzie miał taki problem to nie będzie musiał robić nowego tematu

Opublikowano

Eh i znowu to samo ściągnąłem wszystko fajnie dzialalo, zrobilem format kompa sciaglem ponownie i ten sam problem:

02504-f0696293-311f-4c91-ba4c-4513c4786302.png02504-c2962d94-ff2c-4f45-afe4-6c1269a185e9.png

Tylko teraz sie to pojawia przy instalowaniu, sciagnalem przez Steama...

Z pliku tekstowego .DownloadError wyciągłęm coś takiego:02504-d65885a9-c40d-412a-990c-47d9cc0bf55f.png

Niech mi ktoś wytłumaczy o chuj tu chodzi bo juz nie mam pomyslu :l

gallery01843468.png
Opublikowano

@Up Też się z tym zgadzam.

@topic Wejdz w uruchom i wpisz dxdiag i powiedz ile masz Pamięci. powinno wyświetlać się coś takiego: Pamięć: 2560MB RAM ( w moim przypadku, bo ja mam 2.5 GB ramu :P mam win xp ;p) Jak będziesz miał np 1GB to musisz dokupić jeszcze trochę kości ramu.

Jak pomogłem daj + :D

OQZWz.png
Opublikowano

No fakt mam 1gb RAM ale kurde wcześniej szło, a po formacie juz nie;/

Dodam jeszcze że widziałem sporo takich tematow o braku pamieci i na zadnym z nich nie bylo odpowiedzi, procz tego ze powiedzieli ze to moze zalezec od miejsca z ktorego sie łączymy ale to pewnie tez nie ma znaczenia.

gallery01843468.png
Opublikowano

ludzie przecież to nie zależy od tego!

ja mam 1 gb ram i ustawiłem wszystko na LOW

a chodzi Bardzo dobrze i bez Lagów, wszysko dobrze się wczytuje itp. pozdrawiam mam* win7

Opublikowano

To nie ma znaczenia jakie mam parametry bo to nie o to chodzi, mam wystarczajace a nawet ponad procz ramu. Probowalem na innym kompie u siebie i to samo a maszyna nie z tej ziemi wiec to nie to ... nastepnym razem piszcie jakies sensowne odpowiedzi a nie jakbym debilem byl ze nie wiem ile mam pamieci na kompie pozdro...

gallery01843468.png
Opublikowano

gościu jak nikt nie pisze to znaczy że nie ma pojęcia o co w tym chodzi. "Pozdro..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...