Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za Niskie Wymagania ?

slawek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego cholera jasna fifa 09 mi się tnie jak mi się wydaje ze powinna chodzić bez problemu

-karta graficzna giforce 9600 gt 1 gb

-AMD athlon 64 Le-1640

-4 gb ram

jak coś jeszcze jest potrzebne to pisać :)

notoacta250.png

Opublikowano
a co ci wyskakuje ?

Fifa mu się tnie, a nie mu coś wyskakuje.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

syfu nie mam oczyszczać go nie mam co kompa dostałem 2 miechy temu ... defragmentacje robie co tydzień stery do karty graficznej nie pomogły @up a jak to ustawić :P?

notoacta250.png

Opublikowano

wszystko zalezy od tego czy to pirat czy oryginal. Sproboj pograc w rozdzialce natywnej twojego monitora, obowiazkowa wylacz aa i af, twoj procek jest slaby wiec ustaw srednia grafe. Jak dalej sie bedzie ciac do do pomocy technicznej, jak pirat to po prostu odinstaluj . Wlacz tez vsync bo poprawia to wydajnosc ( ustawia maksymalne fps na takie jakie twoj monitor moze miec ;p)

Opublikowano
wszystko zalezy od tego czy to pirat czy oryginal. Sproboj pograc w rozdzialce natywnej twojego monitora, obowiazkowa wylacz aa i af, twoj procek jest slaby wiec ustaw srednia grafe. Jak dalej sie bedzie ciac do do pomocy technicznej, jak pirat to po prostu odinstaluj . Wlacz tez vsync bo poprawia to wydajnosc ( ustawia maksymalne fps na takie jakie twoj monitor moze miec ;p)

co to jest aa i AF

Ogólnie to pirat ... Nie innego ry mi się nie tną ... PES 9 mi się nie tnie na max detalach ... GTA 4 lata na wysokich i niezwykle rzadko ścina ... Zużycie procesora od 50- 80 procent :)

notoacta250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...