Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry najlepiej fps żeby bez większych problemów działało na tym http://imageshack.us/f/841/beztytuufik.png/. Ale też nie przesadzajcie ze starością gry i nie podawajcie mi też żadnych battlefieldów 3 ani nic podobnego bo to mi nie wejdzie.

Mam już cs 1.6, css, woflenstein enemy territory, terraria, tf2 (dość klatkuje ale da się grać) więc tego nie podawajcie. I nie chcę żadnych survival horrorów ani nic podobnego.

Opublikowano

Battlefield Play4Free zawiesi się w menu a w Battlefield Heroes będę miał 1 fps. Pisałem żeby nie przesadzać.

Combat Arms to już powinno wejść ale podawajcie dalej.

Opublikowano

Combat Arms to gówno wbiłem jakąś tam odznakę nie pamiątam czy to kapral. Ale powiem Ci jeżeli nie masz dobrej broni nie ma co grać, walisz w gościa Po ciele cały magazynek nawet nie starczy i nie pada a on ma Cię na strzala, ale nie powiem bo gra fajnie wygląda graficznie, jeżeli już grać to Snajperkami lub na ZOOMBIE serwach: )

Opublikowano

Combat Arms to gówno wbiłem jakąś tam odznakę nie pamiątam czy to kapral. Ale powiem Ci jeżeli nie masz dobrej broni nie ma co grać, walisz w gościa Po ciele cały magazynek nawet nie starczy i nie pada a on ma Cię na strzala, ale nie powiem bo gra fajnie wygląda graficznie, jeżeli już grać to Snajperkami lub na ZOOMBIE serwach: )

bo na kapralu pewnie używałeś M16A3 które masz podstawowe i dlatego wbijasz SGT (sierżant) kupujesz G36E na ileś tam dni i na 3-4 strzały masz.

Nadal polecam CA :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

hm.. właśnie mówię. Jak dla mnie to tylko grać snajperkami;) Ale nie powiesz że jest bardzo dużo broni za Prawdziwe pieniądze, a tak na marginesie jaką range posiadasz?;]

Opublikowano

hm.. właśnie mówię. Jak dla mnie to tylko grać snajperkami;) Ale nie powiesz że jest bardzo dużo broni za Prawdziwe pieniądze, a tak na marginesie jaką range posiadasz?;]

MAJOR 2

Snajperki na początku też masz automatyczne lub m24 to też sie można zniechęcić.

Widać że jest wiele mega broni za realne pieniądze ale te za pieniądze w grze sa niewiele gorsze ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tu się już powoli dyskusja robi. Obejrzę parę filmików o ca i zobaczę ale proszę podawać dalej bo ca to podobne do cs.

Chyba się skuszę ale mogą być problemy z fps. Mam kilka pytań. Jakie tryby gry, jakie rozmiary map, możliwość gry offline z botami, ile zajmuje, czy wejdzie na tym moim dziadostwie i czy da się pogorszyć grafikę. Oczywiście proszę podawać gry dalej.

Opublikowano

Call of Duty Modern Warfare 2 polecam! świetna gra, trochę już na półkach siedzi, ale grafika dobra i sporo ludzi gra. misje na 2 osoby co-op, fajne multi i wgl fajne ;D

Opublikowano

War Rock oraz Combat Arms ;)

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Combat Arms, War Rock, Crossfire, Medal of Honor, all części i Call of Duty, tez all

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Modern Warfare 2 nie wejdzie, Call of Duty ostatnio przeszedłem jedynkę i dodatek a 2 nie wiem czy wejdzie, soldat mi nie odpowiada, warrock klatkuje, combat arms właśnie pobieram, crossfire to taki klon cs na razie go nie chcę, medal of honor allied assault niedawno grałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...