Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY]Jaki bohater do 1500PZ

HappyDonkey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam: 1500PZ

Zależy mi na: Postać wytrzymała dużo HP i mocne DMG

Preferuję: Nie wiem

Grałem Makio czy jakos tak takie drzewo ale ono drogie ;/

WmFi82pjemFHcnphbmthX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fOTBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Fiddlesticks - świetna postać, łatwa do ogarnięcia. Wysysanie życia: wysysa życie z przeciwnika i daje ~80% Tobie + najsilniejsze AOE w grze.

Master Yi - bardzo dobre dmg, skacze 4 razy od celu do celu i może zadać każdemu ~350 dmg. Bardzo szybkie ciosy.

Sion - bardzo dobry tank, silne dmg, b. dobry na wieże.

Ogółem te postacie są bardzo tanie i dobre. ;) Jeżeli jednak zależy Ci na większej przyjemności z gry, to dobij te 6300 pż i kup coś lepszego. :)

Opublikowano

zależy też jakie mecze grasz w sensie 5v5 3v3 , ja osobiscie polecam singeda tank, duzy dmg w dluzszym czasie

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

Widze że nowy jesteś to weź trynde fajny solo top można iść im na jungle na początku płaczki nie wiedzą jak go kontrować i robisz pente w każdej grze na swoim god mode,polecam również singeda na solo i jungle sion też nie jest zły można im iść wszędzie support bot mid pod ap jungla lub top, wybór należy do ciebie to nie jest dużo radzę ci kupić którąś z tych 3 postaci

Opublikowano

@up jak on jest nowy to pewnie gra na boty albo z noobami co nie pójdą do jungli tylko 2-1-2.Wracając do tematu to Mundo dobre dmg z tasaka,dużo hp za silne ulti (ładuje sie minute i leczy prawie całe hp)sion taki offtank,fiddlestick dużo hp z odsysania fajne combo i teemo na początku papier ,dobre ulti ,zabójcze grzyby.Pomogłem ? Daj Like @golden on pisze o postaci do 1500 a ty mówisz o 6300 ip -hacarim i o 3150 ip - olaf więc nie spamuj tutaj!

@edit wzór 1h :P

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

za 1350 IP To sion ma duży damage gdy ma ulti a mało hp używa ulti już ma pełne .

Ja bym ci polecił olafa ma bardzo duży damage bardzo wytrzymały wiem że olaf nie za 1350 ale i tak ci go polecam

SnVyYVBMX19fZXVuZV9fXzE1OF9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Fiddlesticks - świetna postać, łatwa do ogarnięcia. Wysysanie życia: wysysa życie z przeciwnika i daje ~80% Tobie + najsilniejsze AOE w grze.

Master Yi - bardzo dobre dmg, skacze 4 razy od celu do celu i może zadać każdemu ~350 dmg. Bardzo szybkie ciosy.

Sion - bardzo dobry tank, silne dmg, b. dobry na wieże.

Ogółem te postacie są bardzo tanie i dobre. ;) Jeżeli jednak zależy Ci na większej przyjemności z gry, to dobij te 6300 pż i kup coś lepszego. :)

Sion to bardzo dobry tank? Sion to nie jest tank randomie. Nie wprowadzaj ludzi w błąd takimi herezjami, bo jeśli nie wiesz kto to jest tank, to przynajmniej żółtodziobom nie ryj psychy ;] Sion to zajebisty fighter jesli jest pod ad =]

Ja ze swojej strony polecę Ci Mastera i Fidla, choć zależy jak lubisz grywać.

Opublikowano

WW:

- dobry passyw

- z dobrym buildem surwi i dmg

- wiekszość postaci typu full dmg 0 surwi nie ma szans ociwiście właściwy build musi być

Opublikowano

Sion to bardzo dobry tank? Sion to nie jest tank randomie. Nie wprowadzaj ludzi w błąd takimi herezjami, bo jeśli nie wiesz kto to jest tank, to przynajmniej żółtodziobom nie ryj psychy ;] Sion to zajebisty fighter jesli jest pod ad =]

Sion nie jest dobrym tankiem??? oczywiscie to tylko postac ktora mozna miec najwiecej hp

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...