Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Engine.exe Application error

bags25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nastepujący problem przy właczaniu Combata wyskakuje mi taki błąd "The exception unkown software exception (0xc0000417) the application at location 0x08d0f79c." Dwa dni juz tak mam a wcześniej normalnie grałem, nie ściagałem ani nie uzywałem zadnych hacków, reinstal oraz ściąganie nowego combata ze strony i instalka nic nie pomagaja proszę o jakąś porade

Opublikowano

Zgaś antyvirka

Ew. Format kompa

Poszperałem troche po necie i wiele (podobnych) problemów obywa sie bez rozwiązania ;/

@down.

reinstal oraz ściąganie nowego combata ze strony

A po co ma kasowac całkiem antyvira jak może go zgasić O_o

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Usuń anty wirusa xD

prze instaluj grę

i 100% działa

Dodam możesz odpalić z zgodnościa z Win xP kliknij prawy myszki>właściwości>Zgodność :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

a może ci się jakieś biblioteki usunęły ? pobierz

C++ 2005,2008,2010 i net framework 4.0 (czytalem dzis na googlach taki problem) i kolesiowi pomoglo

jak pomoglem daj +

:)

Edit

A czytałem z tego względu że sam mam problem patrz http://www.mpcforum.pl/topic/610438-p-blad/

mi to niestety nie pomogło (tera reisntall robie możę coś bd ;d)

powodzenia i mam nadzieje że pomogłem :)

Opublikowano

Windows 7 home premium, albo ja jestem jakiś lewy albo co zastosowałem sie do podanych tam porad i dalej nic

Opublikowano

może format pomoże ? (u mnie nie pomógł -_-) albo zainstaluj viste (ale obciąża strasznie) albo Xp sp3 (aktualizuje właśnie z sp2 na sp3 :P) możę to rozwiąże i Twój i Mój problem ;p

Opublikowano

zaistalowałem to co mówiliście... i dalej wyskakuje mi ten bład m*** (blablabla)

wiecie może jak rozwiązać ten problem?

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...