Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Zmiany

Druid xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam może wrócić do warrocka ale nie grałem około roku. I tu mam do was pytania :

1.Da radę znaleźć rooma bez haków i pograć normalnie ?

2.Duże zmiany? premki,bronie,grafika?

3.Jakieś eventy robią?

4.Dużo osób gra? w porównaniu z tamtym rokiem jesli ktoś pamięta - mniej czy więcej?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

1. Nie jest to nie możliwe. Ludzie sami z siebie przestają teraz hackować, bo G1 zaczęło przeprowadzać mass bany, taki więc nie ma to teraz najmniejszego sensu.

2. Zmian trochę, choć jak na rok to i tak uważam, że za mało. Pozmieniane tekstury broni, parę nowych map, nowy wygląd IS. Co tutaj będę wymieniał, odpalisz to sam zobaczysz :)

3. Robią. Teraz chyba już na stałe wszedł system kuponów. Działa to w ten sposób, że za każde pół godziny gry dostajesz kupon, które później możesz wymieniać na różne rzeczy. Aktualnie jest event z puzzlami. Za każdą rozegraną grę przyznawany jest puzzel (BG/UO 2 puzzle), jak uzbierasz cały obrazek dostajesz losowo jedną z rzeczy do wygrania.

http://www.mpcforum.pl/topic/613490-info-patch-27042012/

4. Nie wiem czy dużo, czy mało. Na pewno nie mniej niż kiedyś - tak mi się wydaję.

32354141673387527780.png

Opublikowano

1.Da rade znaleźć rooma bez haków ale nie wiesz z kim grasz zawsze

2.Zmian nie za dużo,bronie takie jak wcześniej i teraz nie ma bronza bo wycofali

3.Troche robią ale średnio

4.Raczej osób więcej gra ale nie wiem dokładnie

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...