Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]metin2mod.tk

Xordex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc mam pytanie dotyczące moda metin2mod.tk. Ustawiam tam speekhacka na 149 i działa poprawnie, jeśli ustawie go powyżej 149 bo udeżeniu mieczem, po kilku secundach wylogowuje mnie... zna ktoś może przeczyne tego?? Jak zrobić bym mogl jeszcze szyubciej atakować mieczem?? Kiedyś (z 1,5roku temu) też na tym modzie grałem, i także miałem ograniczenie, lecz mogłem ustawić 180, jak naprawić ten problem?? oczywiście daje +

Opublikowano

jeśli się nie mylę to po ustawieniu tego wyskakuję okienko. Musisz tam ustawić chyba "Fix on" lub coś w tym stylu, dawno nie grałem na modzie. :]

Opublikowano

nie wyskakuje nic takiego, ja wczoraj odpalałem to na 160 bez problemu, może wina przeciążenia lub neta.

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Czyli co mam zrobić by działało?? u kolegi (ma innego neta) także nie działa ; / Nic mi nie wyskakuje tylko wywala mnie do wybierania świata i chanela. Da rade coś zrobić by działało mi 200-250 ?? :D a co z tym Multihackiem by działało? ;D

Opublikowano

Moze wez przenies z moda na privy do moda PL ten fix z glownego folderu i jak odpalisz gre to potem odpal fixa i wez wszystko on i ustaw atak na 200 wszystko jezeli bedzie w porzadku to mozesz powolu zwiekszac :-)

Moze wez przenies z moda na privy do moda PL ten fix z glownego folderu i jak odpalisz gre to potem odpal fixa i wez wszystko on i ustaw atak na 200 wszystko jezeli bedzie w porzadku to mozesz powolu zwiekszac :-)

76561198093573641.png

Opublikowano

nierozumiem, z kąd wziąśc tego fixa? (podaj link jak możesz) jak przenieśc na prov do moda??

// gram na PL ;]

Opublikowano

Przenies fixa z moda na privy. Jak wrzucisz tego moda na privy gdzie kolwiek np na pulpit to bedziesz mial taki plik Fix. Wrzuc go do glownego folderu z Metin2 PL. I rob tak jak pislame up^^^

76561198093573641.png

Opublikowano

na pl nie dziala powyzej 150 bez fixa

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...