Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ]MmMt2[HAMACHI]

Daniel185

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzoo serdzecznie z tej strony ja. :D

Pragnę zapowiedzieć swój serwer metin2,hamachi i zaprosić was do wspólnej gry,miły team,nowe mapki,nowe zbroje.Jest to kontynuacja starego serwera który kiedyś miałem lecz upadł

Planowany start: Czerwiec-Lipiec.

Dodano:

- Nowych handlarzy

- 40 nowych broni dla każdej z klas

- 10 nowych zbroji dla każdej z klas

- 9 nowych planszy

- Kilkanaście nowych moobków

- Nowe ulepszacze

- Odbugowanie expa.

- Nowe wierzchowce

- Nowe teksturki

- Nowe piętro DT

- Nowe poty

- Epicką broń ???

- Nowe questy

- Nowe teksturki miasta

- Nowe efekty skilli

- Dodano nowy znaczek GM

- Nowe kd

- Potężne KD

- Drop broni na 75 w av 1 z mistyków

- Nowe bossy.

Usunięto:

- Zbyt duże dodanie mikstur gdy nabijemy lewel (zaśmieca ekwipunek)

- Płaszcz ciemności

- Miksture nie śmiertelności

Zmieniono:

- Nazwy nowych mikstur

- ze 127 lv możemy wbić 250

- status maks 125

- Rangi

- Znaczek GM

- Siłe Umarłego rozpruwacza (Atak mniejszy hp więcej)

System ulepszeń Broni

A nie zdradzę zobaczycie na serwrze powiem tylko że ulepszamy od broni na 75 :).

Zbroje:

Zbroja z czarnej stali>Hwang>Mini-Hwang>Biała stal>Niebieska stal>Czerwona stal>Szmaragdowa stal>Smoczy hwang>Złoty hwang>Biały Hwang>Zbroja egzekutora>Ebonitowa stal

Nowe plansze:

Wodna pustynia-Tak się przyjęło jako iż będzie na niej występować dużo wody,mobki będą miały dużo pż i mocny atak,eliratne KD obowiązkowo :>.Większa szansa iż tam dropnie zatruty miecz lub inna broń na 75 poziom.(Wstęp 110 poziom)

Kamienna dolina-Dolina będzie przypominać pustynie będzie na nie bardzo dużo kamieni,duża ilość mobków o małym poziomie hp (35k Pż) będą waliły bardzo mocnymi DMG. (Wstęp 125 poziom)

Rajska dolina-Będzie to Dolina,na której będą występowały neutralne moobki.Nie będą nas atakować dopóki my ich nie zatakujemy.Każdy z moobków ma ponad 74k i wali ponad 7k.Dobra zbroja i ulepszona broń sr +45 do poziomu 4(Wiecie chyba o co chodzi syriusz>śmiercionośne>???>??? Przydała by się Elitarne KD także radzę wsadzić :))Boss będzie to wielka wierzba która będzie miała ponad 900k pż i walić będzie 20-31k drop z niej to Elitarna broń .(+145 lv)

Dolina śmierci- Gęsty las w którym będą występować mumie.Będą w tej dolinie dropić złote perły jeden z ulepszaczy na nowe zbroje/bronie.Będzie też możliwość dropnięcia syriusza. (+160)

Opuszczone miasto-Będzie to odzwierciedlenie m1.Brak handlarzy itp.Będą występować takie same mobki jak w m1 tyle że o wiele silniejsze i troche bardziej pozamieniane. :) Mobki mają mieć przypuszczjąco 270k pż i atak duży.Epiki,złoty hwang,broń ulepszona do pioziomu ostatniego obowiązkowo!Będzie tam boss wyglądem przypominający Strażnika Wsi [2,5kk pż] [Atak 45k]. (poziom 180+)

(((NIe przerażajcie się tym że tyle pż i taki atak z dobrą bronią na spokojnie będziecie bić z hita po 40-60k.Elitarne KD zmniejszą obrażenia do 30-25k nie powiem dokładnie ale około :) więc na spokojnie możecie ubijać takie moobki)))

Lochy- Inaczej av4 :> będą znajdować się tam mistyki które trochę mają przesadzone DMG hp 180k atak po 15-30k.Będzie tam łaził SmoK z ktorego dropią bronie ulepszenia piątego.(Wejście od 189 poziomu)

RESZTA TO BĘDZIE NIE SPODZIANKA! :D.

Na serwer dojdą nowe ulepszacze takie jak (7):

- Złota Perła (Robi się ją u kowala potrzebujesz do wykoniania jej 1x perłe każdego rodzaju lub kupujesz ją za 1kkk)

-Zwój Archimonda(Dropi on z ostatniego bossa z ostatniej nowej doliny)

-Zwój Pederasty(Do wytworzenia jego potrzebujesz białej zbroji hwang oddajesz go surze w dolinie orków i z hwanga zostaje Ci potężny zwój Pederasty!)

-Pamiętnik z wakacji (Do stworzenia tego zwoju potrzebujesz trzy zwoje pederasty)

-Smocze jajo (Dropi ono se smoka który występuje na eventach)

Wierzchowce:

-Lew (Dropi w av1)

-Tygrys (Dropi w av1)

-dzik (Dropi w av2)

-Wilk (Dropi w av2)

Nowe piętro DT:

Napewno nie jeden z was o takim piętrze słyszał,nie ma tam nic nowego jest tylko jeden mob Niebiańska śmierć Dropi z niej kilka złotych pereł.:)jest łatwa do pokoniania.

Nowe poty:

Nowe poty będą dodawać więcej siły,zręczności,szybkości lub mocniej leczyć,odnawiać manę. :)

Nowe efekty skilli:

Nowy wygląd skilli co tu dużo opisywać.

Epicka broń:

Będzie to najsilniejsza broń w całej grze.Będzie miała wbudowane bony średnie 45 um 15 i 15 na ludzi.Będzie dropiła z bossa na 250 poziom.

Nowy znaczek GM:

Niebieskie ubarwienie.

Nowe KD:

-Nowe KD to:

-KD umiejętności(Zwiększa um w broni)

-KD obrażeń(Zwiększa % obrażenia nasze)

-KD niewrażliwości(Zmiejsza % zadawanych obrażeń)

-KD Ludzi(Dodaje % na ludzi)

POTĘŻNE KD:

KD to będzie najpotężniejsze KD w grze na wytworzenie go będzie potrzebne 3x KD um,obrażeń,Ludzi a gwarantuje wam że ich nie będzie tak łatwo zdobyć :).

Nowe bossy:

Smoki,nowe typy umarłych rozpruwaczy itp.

REKRUTACJA NA GM- Off

TEAM:

-[HA]Daniel

-[GA]Tabaluga

-[GM]Paradise

-[GM]Djshunter

-[GM]Ramos

-[VGM]Kiszak

Raty serwera:

Exp: 450%

Drop: 740%

Kasa: 210 %

Postanowiłem że mój serwer nie będzie taki łatwy jak inne hamachi jeden dzień i wszystko masz.Takie serwery są nudne.U mnie trochę pograsz i poczujesz że to nie jest pierwszy serwer robiony na odpierdziel.Gwarantuje że Serwer nie padnie po miesiącu lub dwóch Zamierzam ten serwer prowadzić baaaaaardzooo długo :>.Nie po to Ja robiłem tyle mapek,nowych broni,moobków żeby wszystko poszło się [CENZURA] w 1 tydzień lub miesiąc.

Zapraszam na serwer gdy powstanie zrobię reklamę :P.

Dwa miejsca na GameMaster zostały pisać na pW :P.

Opublikowano

czy ja wiem...

trochę nie podoba mi się ta prezka... ale serwer dosyć fajny jak na hamachi

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Sorki to moja druga prezka ale lepsza od tej pierwszej ;>...

Kolejną postaram się zrobić lepiej.

@edit.

W kolejnej jak już wyjdzie serwer dodam Ss nowych dolin i broni system ulepszeń itp :P.

Opublikowano

no server wyglada na fajny zagram oczywiscie (mam nadzieje ze kiedys bedzie dedyk)

a kiedy start ??

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

W czerwcu lub lipcu dopiero a dedyk to napewno kiedyś będzie :P.Pod koniec maja może nawet(Hamachi nie dedyk ) zależy kiedy dostanę nowy sprzęt ale wszystko powoli zaczynam robić tj.Mapki,zbroje itp :P.

Opublikowano

Ja poczekam na dedyka i potem wejdę . Fajny pomysł z tymi kolorami w zapowiedzi . Dobrze , że to all się nie zlewa . Myślę, że serwer będzie udany . Tak trzymać. Like za chęci i estetykę . :)

Opublikowano

No ja to na pewno zagram ;) Z tego co tu napisane no to serw prawdopodobnie cudo, a na pewno lepszy od większości dedyków. Nie moge doczekać sie startu ^_^

A dedyk to pewnie kwestia czasu :D

Opublikowano

"zwój pederasty" i chyba nie musze dodawac ile administrator ma lat?

Sorry ale ja się nie zajmowałem ulepszaczami :P.Serwer wystartuje do końca maja jak dobrze pójdzie.
Opublikowano

Brzydka prezentacja. Nie zagram, niczym fajnym mnie nie zacheciliscie

Nikt Ci nie każe :P.Może i brzydka ale inna niż wszystkie.

Wracając do ilości epików.Trzeba przyznać że jest ich za dużo trochę, ale lepiej jest jak jest więcej niż mniej :F.

A ten zwój "Pederasty" Zmienił swój zwój na "Legendarny zwój" myśle że tak będzie lepiej się prezentowało.

@edit

Właśnie skończyłem dodawać zbroje na serwer.Bronie/Zbroje jak i wierzchowce zostały dodane.Zostało mi jedynie dodanie nowych dolin moobow,potów,KD i nowych teksturek.Co prawda serwer będzie gotowy dużo dużo wcześniej niż data planowanego startu,ale i tak i tak dopiero w czerwcu.

Z góry przepraszam za starą nazwę zwoju która uraziła niektórych tutaj mam nadzieje że zmieniona nazwa bardziej przypadnie wam do gustu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...