Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]TF2 part 2

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(part 1 http://www.mpcforum....033-pytanietf2/)

No niestety mam 10fps na najniższych detalach. Wgrałem cfg chrisa ale chyba zle bo config normalny jest napisany tak:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

a te cfg chrisa tak:

-------------------------------

i dlatego pewnie gra tego nie widzi.

Wyłączyłem gg, dałem tryb gry w game booster 3 i wpisałem tam gdzieś -dxlevel 80 i już jest 30fps bez walki z walką 20,25 fps. Ma ktoś jakieś pomysły?

Gość Pexiak
Opublikowano

Omg, widocznie masz drewniany komputer, zainwestuj w nowy.

Nic więcej nie można poradzić.

Opublikowano

Wiem mój komputer to totalne dziadostwo, a pieniędzy na nowy nie mam i na razie muszę coś wymyślić. Napisałem temat w pogaduszki o game booster 3 mogło by mi to pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...