Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] 6300

DamCiWygrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fizz - dobry system ucieczki i gonienia ,jak si na początku nafeeduje =GG ,może unikać skilli skillem E np. ulti karthusa,rekin fizza,laser lux ,kolo veigara i wiele wiele innych.Jak użyje E nie można go namierzyć chyba że skill jest obszarowy.Q dobre do gonienia nawet do ucieczki.W działa jakby trucizna dobre na np. tryndamere jak użyje ulti to go to zabije . Licze na Lika :P

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Fizza posiadam ;). Zapomniałem napisać - mam Branda i wcześniej wspomnianego żabola. Zastanawiam się właśnie nad tym Varusem i Vladimirem. Może jest ktoś lepszy ? ;). Palmer dostaniesz tego like ;)

Opublikowano

Dzięki :P Jak chcesz na solo topa to Riven i Fizz, na mida brand ,tank to pedobear volibear :) Możesz znowu postawić Lika :P

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Kog Maw. Można go robić zarówno pod AD jak i pod AP. Ma jeden z największych rangów w grze, kiedy aktywuje skill w. W late ma strasznie potężny dmg. Nawet tanków ściąga na kilka strzałów ;D

Opublikowano

Hmmm ten Varus nie jest całkiem zły, grałem nim i łatwo się go ogarnia i buduję, ale ja polecam ci Fizza/Malzahara.

2 AP championy, które pięknie radzą sobie z midem.

Opublikowano

A co myślicie o Lee ? Znowu dostał nerfa a nie chcę żeby postać była słaba. Polećcie mi jeszcze jakiś 2 lub 3 dobrych AD. ;P

Opublikowano

A co myślicie o Lee ? Znowu dostał nerfa a nie chcę żeby postać była słaba. Polećcie mi jeszcze jakiś 2 lub 3 dobrych AD. ;P

Hmmm Lee bardzo dobry jungle, efektowne ganki.

Dobry AD za taką sumkę to jeszcze Wukong.

Opublikowano

Miss Fortune jest dobra i jak napisał @up -teemo @2xup wukong a leesin to bardziej offtank niż adznaczy niektórzy robią go pod ad ale tto błąd wtedy to papier lepiej pod offtanka.Graves też wydaje się fajny albo kog maw

Opublikowano

bierz varusa cholernie op na q ma skill który ma zasięg mniej więcej na połowę odległości od turreta do turreta na midzie na w ma coś takiego jak vayne zadaje magic dmg i nakłada takie jakby znaki które jak się trafi innym skillem zadają dmg % hp a na e ma slowa i dmg ad ma op ulti strzela w kolesia takimi jakby plączami łapie go immobilizuje go na 2 sekundy zadaje magiczny dmg i przechodzi na kogoś kto stoi obok tego który dostał ulti, aa i najważniejsze ma pro pasyw za zabicie miniona masz 20% attack speeda na 3 sec a zabicie/asyste champa 40%, więc mówię ci kup varusa op champ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...