Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jaki shotgun polecacie?

Gidotron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(...) Shotgun nawet jak ma dmg low to duze hity wchodza? jak to jest

To tak po 10-15 (może więcej miałem tylko spasa). Fajny shotgun to USAS-12 Veteran :) Lub SPAS-12

Opublikowano

Ja biegam z 870 Combat i na bliskie odległości nikt nie ma szans (chyba że MP5 które jest za bardzo OP i potrzebuje znerfienia :P) nie wiem jak jest z spas'em 12, a z szybkich shotgunów to USAS 12 od 17lvl (najlepiej ELITE jednak od 25)

Opublikowano

biegalem na probe dzisiaj z saiga, nie bylo zle, ale ten 870 trzeba przeladowywac po kazdym strzale i jest wolny bardzo ???

b392d612.png
Opublikowano

Tak przeładowywać trzeba po każdym strzale jednak nie trwa to długo. Jest trochę wolny jednak dobra taktyka (lekko się wychylasz -> strzał -> chowasz się -> wychylasz -> strzał itd.) i ładny killstreak można nabić

Opublikowano

Ja polecam Elite Usas'a. Jest po prostu bestią. Na bliski/średni dystans kosisz wszystko jak leci. Ale nie jest jedynym super shotgunem. Mogę Ci jeszcze z czystym sumieniem polecić 870 Combat, który tak jak Elite Spas deda na hita ( z bliskiej odległości). Jest jeszcze saiga i spas 15, które również są dobre aczkolwiek po ostatnim updacie je zepsuto. Podsumowując: Elite Usas/ Elite Spas.

Opublikowano

Wszystkie Shotguny zostały znerfione podczas ostatniego update. Mi grało się fajnie Saigą i Spasem

OndteAw.png
Opublikowano

Tak przeładowywać trzeba po każdym strzale jednak nie trwa to długo. Jest trochę wolny jednak dobra taktyka (lekko się wychylasz -> strzał -> chowasz się -> wychylasz -> strzał itd.) i ładny killstreak można nabić

Tak dobra taktyka ale chyba dla camperow...-,-

Ja testowalem bronie do 17lv i polecam Usasa-12 mimo DMG LOW bije sporo i kolejny + automat po nim 870 combat

Opublikowano

Usas gówno, nie doś że cie wyzywają od noobów to jeszcze ma nikłe dmg. Ze spasa dwa hity z 50 metrów i ded. Ponizej tego dokładny w hed i ded.

OndteAw.png
Opublikowano

DMG moze nikle ale 6 pociskow w 1 s : ) A od noobow to za wszystko wyzywaja wiec na jedno wychodzi : )

Opublikowano

Wg Keniger za bardzo "słodzisz" swoje historyjki... tak samo było jak używanie buga w BF3 z M26 MASS.... 50 metrów i dedają... G*** prawdy w tym co mówisz... tobie moze się wydawać że 50 metrów a w rzeczywistości 15..

Każdy shotgun (prawie) dobry jak umiesz nim grać ale i tak ich nie polecam... trzeba liczyć na bliski dystans

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Ja polecam sharki oraz basre i radze kupic bosta na granat : ) Mozna sie pobawic nawet niskim lvl'em

Opublikowano

Najlepsze to wg mnie:

- 870 combat - na bliskim dystansie każdy leży na strzała,

- Spas 12 - - | | -,

- Saiga - mocne, szybkie, dość celne.

To tyle ;)

Opublikowano

870 Combat 3 shoty z bliska i pada każdy :)

KAŻDY ADMIN TO KURWA WYPIERDALAĆ SZMATY
CICHY TY JEBANA SZMATO MOŻESZ MI ZROBIĆ LODA
KAŻDY ADMIN TO POJEBANA KURWA A DZIEWCZYNY TO SZMATY
MOŻECIE MI OJEBAĆ KOLBE CHUJE JEBANE 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...