Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Najlepszy zabójca za 6300PZ

SiljenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po kilku dniach dość trudnego zbierania 6300PZ udało mi się to i miałem zamiar kupić sobie Talona.

Napisałem do kolegów, że mam taki zamiar, a oni mi mówią żebym kupił Vladimira, Lee Sin'a albo Riven bo są lepsi...

Więc pytanie: Kto jest z nich najmocniejszy (dmg) i jednocześnie dość wytrzymały?

Jeśli uważacie że inny champ jest jeszcze lepszy to piszcie też o nim.

[Do Adminów: Mi jakoś ten generator nie działa]

Tu kiedyś był obrazek...

Opublikowano

Miałem zamiar czekać na Varusa ale myślałem, że będzie razem z Hecarimem...

Tu kiedyś był obrazek...

Opublikowano

Jeżeli o dmg chodzi to talon ma najmocniejsze kombo bardzo szybko ściąga papiery.Vlad w late game ma bardzo dużo hp i do tego duży dmg.Lee sin ma ładny dmg do pewnego czasu w late game nie ma tak dużego dmg jak np. Riven z offtanków.Za to lee nadrabia ogromną mobilnością.Teraz wybieraj jeśli chcesz twardego castera bierz vlada a jeśli szybkiego zabójce to talon ma bardzo mocne kombo jeśli mobilnego offtanka lee sin jeśli twardego w miarę mobilnego offtanka z dużym dmg przez całą grę to riven.

Edit: Każdy jest dobrym w czym innym w tej grze nie ma najlepszego championa.

Opublikowano

Fizz - dobry system ucieczki i gonienia ,jak si na początku nafeeduje =GG ,może unikać skilli skillem E np. ulti karthusa,rekin fizza,laser lux ,koloveigara i wiele wiele innych.Jak użyje E nie można go namierzyć chyba że skill jest obszarowy.Q dobre do gonienia nawet do ucieczki.W działa jakby trucizna dobre na np. tryndamere jak użyje ulti to go to zabije . Licze na

Lika :P

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Ja bym Ci polecał wziąć to co Ci się podoba. Poszukaj na YT filmików z tymi postaciami. Nie ma tak, że jakaś postać jest lepsza od innej, bo odpowiednio prowadzone i budowane każde są dobre. Jeśli zależy Ci na DMG to na pewno Talon.

Mi osobiście z grupy assasin nabardziej podoba się Nocturne - świetna jungla, niesamowite ganki, w późniejszym etapie gry jest mocno tankowaty, więc działa na niego zarówno build Off-Tank(duże survi średnio dmg), Assasin(dużo dmg, średnio survi) jak i Glass Cannon(niszczycielski dmg, mało survi). Dosyć ciężko go ogarnąć i dobrać runy, ale to jedna z fajniejszych w prowadzeniu postaci.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Lee:

Doskok do moba,

doskok do przeciwnika,

chory sustain z latarką,

mocny dmg w early i mid game (w late nie odstępuje, jednak że musi troszke dlużej klepać)

odrzut z ulti

trudny do zabicia juz w mid-late game...

^^ Polecam Ci go.

Opublikowano

Poczekaj na Varusa na becie nim grałem i on ma naprawdę duży damage ulti które unieruchamia

SnVyYVBMX19fZXVuZV9fXzE1OF9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...