Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] brand vs cassiopeia

Mat3jros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że w temacie napisałeś 'Brand vs Cassio' więc tym się sugerował będę. Brand jest potężny w solo target jak i na TF'ach. Robi porządny damage z ulta jeżeli nie jesteście przy minionach. Ogółem bardzo ciekawa i fajna postać. Cassio natomiast ma tego stuna z ulta, ale ciężko jest go trafić (bynajmniej mi). Ona opiera się na dps'ie więc chwilę musisz pospamić, ale jak Cię nie z focusują na TF'ach to będzie good.

----

Z tych 2 postaci bardziej mi się Brand podoba, chociaż Cassio też nie jest zła. Ja bym Branda brał.

he?

Opublikowano

Posiadam obie postacie i wg. mnie Brand jest o wiele lepszy , większy damage , łatwiejsze combo , prosty build także polecam Ci Branda :P

Opublikowano

Jeśli ogarniesz rzucanie spellami u Cassio to będziesz ładnie ludzi ściągał. Z Brandem jest podobna sytuacja, ale on zamiast trucizny ma stuna, ale też ciężko wycelować w ogarniętego enemy. Jeśli miałbym wybierać wybrał bym Kaśke.

Opublikowano

Posiadam obie postacie i wg. mnie Brand jest o wiele lepszy , większy damage , łatwiejsze combo , prosty build także polecam Ci Branda :P

:O :o :O :o :O Brand ma większy dmg? Hueuhueuhueuhueuhue LOL. Weź branda, potem jak ogarniesz coś tam mida to weź kaśkę, bo jest trudna ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...