Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] sponsor pay

korosor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Chciałem zarobić na SP trochę funds ale polskie oferty się wyczerpały a nawet jak zmienie ip na inne nadal pokazuje że jestem PL. Próbowałem wieloma programami (między innymi foxy proxy, proxy switcher, auto hide ip, cyber ghost itp...) niestety ani razu mi się nie udało. Ip miałem zmienione bo sprawdzałem na stronie podającej ip i miałem zmienione ale SP widział moje prawdziwe. Prosił bym o pomoc oraz porady jak to zrobić.

Opublikowano

kup fundsy one tanie jak barszcz :D

Teraz jak wrócił ten box do deals to za 25zł sms można złożyć sobie fajnego "seta" lecz nie dostępnego dla medyka :/

Opublikowano

mieszkam z rodzicami a oni mówą że to strata kasy, a sam zbieram na obóz harcerski (znaczy na ekwipunek na ten obóz)

Opublikowano

Wyczyść ciasteczka, spróbuj na innych przeglądarkach. Sprawdź na innym koncie, czy pojawiają się oferty z innego kraju ( z takiego, którego masz ip.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...