Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka.Otoz ostatnio bawie sie w VT ( Virtual Tuning) i szukalem bazy focus'a ST i znalazlem takie cos
To jest ukryta treść, proszę

Czy wie ktos moze jak zrobic taki efekt ze zwyklego foto z samochodem ? bardzo mi sie to podoba a ni chuja nie wiem jak zrobic...Dodam ze chodzi mi jak to zrobic w Photoshopie..Dla osoby ktora mi pomoze dam 2 x 5 * :)

PS: nie zna moze ktos jeszcze jakiegos poradnika jak tworzyc MANGA CARS ? ( przyklad manga car

To jest ukryta treść, proszę

)

za manga cars tez bedzie 2 x 5 * i tez chodzi mi o Photoshop :)

PoZdRo ^_^

Opublikowano

pierwsza fota wygląda mi jak mocno podrasowany HDR - nie będę ci tu pisał jakie programy trzeba stosować bo naprawdę musiałbym napisać wypracowanie - sam się ostatnio bawiłem w robienie zdjęć w HDR (jak masz taki aparat) jak i ich przerabianie - programik do przerabiania to np. Photomatix Pro 3 lub Dynamic-Photo HDR - co do Photoshopa to z tego co czytałem to są jakieś pluginy co to robią całkiem dobrze bo na standardzie zabawy nie polecam (ludziska piszą że słabe efekty), jeszcze inny program ale Photoshop to Corel Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate 12.5 - ten ma już jakieś pluginy dodane ale jeszcze się nim nie bawiłem!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden