Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Z kontem

areksss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z kontem a wiec jak się loguje do gry to pisze ze konto zbanowane, jak wyszukuje w rankingu postac to pisze ze konto jest aktywne, jak sie loguje do strony to niema zadnej postaci pisze ze character doesn't exist. czy mogłby ktos sprawdzic czy jestem zbanowany czy konto jest aktywne bo nieznam tej nazwy programu nick : pixel5

Opublikowano

programu yy pbdownforce?:D

jak ci pisze na stronie ze masz aktywne konto to dostałeś tak jakby "bana na komputer" a an ainnych kompach twoje konto działa

Próbój programem pbdownforce (safe mode) i może sie na swoim pc ubanujesz

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

NN49261111 przecież napisał ,że character doesn't exist co oznacza ,że nie ma żadnej postaci.

Niestety ban się posypał ,którego nie da się zdjąć.

Przykro mi :(.

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Jeśli udałoby ci się odbanować to i tak przy logowaniu musiałbyś robić nowe konto. Twoje konto zostało usunięte na zawsze i go nie odzyskasz.

Opublikowano

a moglby ktos sprawdzic za co tego bana dostalem, przecierz nie mialkem haxow itp.

Opublikowano

@areksss

sprawdzałem raportów nie ma

erbazca - nie znajduje Cie

strona CA - jesteś aktywny

może napisz do nich o sprawdzenie twojego konta itp

Opublikowano

@areksss

sprawdzałem raportów nie ma

erbazca - nie znajduje Cie

strona CA - jesteś aktywny

może napisz do nich o sprawdzenie twojego konta itp

ehh ciezko bedzie bo krucho umnie z engliszem

Napisałem tak

Hello, i have a problem. When i log to game, writes that i have banned. When i log to combatarms.nexoneu.com i don't have character. when i write my nick in ranking writes, that my account is active. I don't have any reports in forum. Please check my account because there is something wrong with him. I'm looking forward to hearing from support

Jesli cos do poprawienia to pisac bo jeszcze nie wysłałem

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/569387-tut-customer-support/

Hello

I'm writting here because I was banned in your game Combat Arms for permanet for using hack.

I never using hack in your game and I don't know why I got banned. I'm clean.

Please unban my account. My IGN: [twój nick]

Greeting

Opublikowano

a to co napisałem wyzej sie nienadaje ? czy lepsze od piecu ?

a to co napisałem wyzej sie nienadaje ? czy lepsze od piecu ?

piecu tylko ja niewiem za co jestem zbanowany nic niema na forum

Opublikowano

Możesz zawsze wysłać oba ;).

To co napisał piecu to takie uniwersalne twoje chyba bardziej pasuje do tej sytuacji możesz zamieścić obra teksty w 1-nej wiadomości połapią sie to nie małpy :D

Opublikowano

No to wysle takie cos

I'm writing here because I was banned in your game Combat Arms for permanent. I have no idea for what. When i log to game, writes that i have banned. When i log to combatarms.nexoneu.com i don't have character. When i write my nick in ranking writes, that my account is active. I don't have any reports in forum. Please check my account because there is something wrong with him. I never using hack in your game and I don't know why I got banned. I'm clean.

My IGN: pixel5

Google translator helped me write a message

I'm looking forward to hearing from you

moze byc ? troche dodałem od pieca

Opublikowano

No to wysle takie cos

I'm writing here because I was banned in your game Combat Arms for permanent. I have no idea for what. When i log to game, writes that i have banned. When i log to combatarms.nexoneu.com i don't have character. When i write my nick in ranking writes, that my account is active. I don't have any reports in forum. Please check my account because there is something wrong with him. I never using hack in your game and I don't know why I got banned. I'm clean.

My IGN: pixel5

Google translator helped me write a message

I'm looking forward to hearing from you

moze byc ? troche dodałem od pieca

Może być ;)

@up szybszy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...