Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowe Życie ! 1.2.5 [24/7][No premium][No WL]

Quager

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

svkqrd.jpg

Najnowszy, a może i jedyny serwer REALNEGO ŻYCIA ! Możesz założyć własną firmę, być kimś, albo nikim ! Dzisiaj oficjalny start ! Resztę reklamy dopisze później. Jak na razie 10 slotów, a jeżeli serw wypali, a tak będzie, będziemy mieć 20

:)

IP: s21.craftserve.pl:38995

Opublikowano

Przepraszamy, są problemy techniczne, postaramy się naprawić i zapraszamy wkrótce :)

Witam, przepraszam, że tak "spamię" ale muszę napisać, że serw już działa :)

Opublikowano

Prezentacja nie najlepszej klasy ale jest ok serwer też całkiem fajny realne życie no mało takich serwerów jest ale najlepiej jakbyście dodali jeszcze

Bloki Mieszkalne i może jakieś mody np na samoloty to by było Realne życie jeśli to RP bo po tym wnioskuję.

Admini też ogarniają i fajni są nawet szybkie działki itp.. jak weszłam na serwer to już mnie teleportneli by mi dać działkę

:D Rewelacja :)

Polecam serwer dla wszystkich chętnych grania na serwerze RP - Role Play...

@JeffuPL

Zgłaszam twój post za to że zaspamiłeś oraz bez uzasadnienia napisałeś tak wulgarnie na ten serwer mogłeś uzasadnić... Raport

Pozdrawiam Właściciela serwera oraz cały Team... Ewelina :P

Powodzenia w prowadzeniu serwera.

11cbdc1.png

Opublikowano

Zrobić client ustawienia odpowiednie i boom gotowe :P

Lub da się wgrać do głównego serwera Mod tylko nie wiem jak bez clienta i nikt by nie musiał mieć clienta żadnego tylko normalny bez modów itp...

Np by się wgrało auta i ktoś jak by nie miał tego moda to i tak by mógł jeździć autem chyba coś takiego się da a jeśli nie to już trudno

^^

11cbdc1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...