Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nadal servery off?

Marock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziś od rana nie moge wbić na nfs world. jak odpalam launcher loguje się, potem po tym klikam graj i po chwili pojawia się error. " SERVERERROR_FATAL_05 "

coś takiego.

czy jakaś konserwacja? czy tylko ja tak mam i zrobić jakiegoś reinstala?

Opublikowano

wyłączyłem, nadal jest. a da coś pobieranie ustawione na maks? bo ja do tej pory miałem na standardowo, fakt chodziło mi na nim, ale od wczoraj rana już nie.

Opublikowano

Wygląda na to że coś blokuje Ci dostęp do servera NFS World,albo tracisz połączenie z serverami.Ja dziś też miałem takie coś ale po ponownym uruchomieniu gry działało normalnie.Możesz usunąć nfs,usunąć wszystkie pliki związane z grą i przeczyścić rejestr.A instalowałeś przed "zepsuciem" się nfs jakiś program,antywirus,uaktualnienie czegoś?

Jaki masz system?

Jeszcze możesz zrobić tak:

Wejdź w Panel sterowania--->Połączenia sieciowe i internetowe--->Opcje internetowe.Potem w zakładkę Ustawienia Sieci Lan i odznacz wszystkie okienka.

Jeszcze może to:

Usuń pliki z rozszerzeniem hsh. które znajdują się w folderze z pobraną grą.Uruchom GameLauncher jako admin.Dodaj nfs do wyjątków w antywirusie.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

miałem date ustawioną na 31 maja, zmieniłem na 1 maja i odpalił. ;)

temat można zamknąć, gdy będę jeszcze miał do tego wrócić poproszę o otwarcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...