Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] MF vs. Fiora

Klocki_Lego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nerfią jej bo jest słaba, nie ma żadnego cc co robi z niej marny pick do jungli, na topie okazyjnie, bo większość może ją łatwo zjeść :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Bierz mf, Fiora jest słaba.. Zresztą tak jak wszystkie postacie co teraz wychodzą ( Hecarim i dostępny na becie Varus ).

Mf jest szybka, łatwo uciekać jak i dogonić, można kogoś spowolnić oraz nawet dobre DMG :D

Opublikowano

Dla wszystkich nobów, jak ktoś nie ma cc, to zobaczcie, że w jungli jest takie stworek z czerwonym bufem. Ciekawe co on daje?

Mf zrobi więcej dmg robiąc ją pod AP. Fiora to papier, nigdy jeszcze jej nie widziałem "co portrafi"

Opublikowano

Dla wszystkich nobów, jak ktoś nie ma cc, to zobaczcie, że w jungli jest takie stworek z czerwonym bufem. Ciekawe co on daje?

Mf zrobi więcej dmg robiąc ją pod AP. Fiora to papier, nigdy jeszcze jej nie widziałem "co portrafi"

No to mało w życiu widziałeś ;) Z tych dwóch brałbym Fiore.

9j7miy.png
Opublikowano

No to mało w życiu widziałeś ;) Z tych dwóch brałbym Fiore.

I mam nadzieje, że tak pozostanie.

Zresztą jak fiora może iść na solo topa, każdy lepszy ją zje, nawet Cho Gath.

Opublikowano

Nawet cho'gath? To pokazuje jak mało wiesz o tej grze, bo Cho to jeden z lepszych picków na topa :) burst + epicki sustain

Poza tym nie cały czas masz reda, mogą Ci go ukraść, może się skończyć, oddajesz AD Carry lub topowi i wtedy masz 0 CC !!!

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nawet cho'gath? To pokazuje jak mało wiesz o tej grze, bo Cho to jeden z lepszych picków na topa :) burst + epicki sustain

Poza tym nie cały czas masz reda, mogą Ci go ukraść, może się skończyć, oddajesz AD Carry lub topowi i wtedy masz 0 CC !!!

Więc wtedy kupujesz Frozen Mallet i znów masz niezłego slowa ^^

9j7miy.png
Opublikowano

fiora to gowno na poczatku placzki plakali ze jest op bo nie wiedzieli jak ja kontrowac robi sie ja tylko pod full ad ale w late gamie jest jak master thornmail i fiora jest w dupie, radze brac mf ma fajne w zmniejsza heala przeciwnika jeden z lepszych skilli teraz strasznie sie przydaje bo prawie wszyscy ad carry range lataja z healem na e ma slowa tez sie przydaje, a i zapomnialbym fiora ma najmniejszy zasieg z wszystkich postaci w grze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...